Maiken fikk perseprisen!

ASK hadde i år sesongavslutning på Frogner stadion. Det var godt frammøte både blant unge og gamle. I år var det mange meritter å feire med både juniorverdensmester, norgesmestre og landsmestre. 

Perseprisen, en pris som går til den som forbedrer seg mest gjennom sesongen gikk i år til Maiken Nerstad Gundersen. Hun forbedret seg med nesten 8 sekunder på 500m og 19 sekunder på 1000m. Veldig bra jobbet gjennom sesongen, Maiken! Sigurd Eliassen Kverndokk og Jacob Kielland Hansen fulgte på de neste plassene, også de med kraftige forbedringer.

Thomas Lande Eriksen fikk et stipend etter å ha hatt en flott sesong med stor framgang. Stipendet ble delt ut av ASK Ligateam. Ligaen er en en selvstendig gruppe av seniorer og veteraner som brenner for skøytesporten og støtter opp om klubben vår på ulike vis.

Jeg vil takke Ligaen, kakebakere, arrangører og løpere for innsatsen. Så er det bare å gå løs på neste sesong!

 

Årsmøte i ASK Liga Team

I mangel av lokaler på Valle Hovin har Skullerudstua blitt Ligaens nye møtested. Så også med mandagens årsmøte. Drøyt 20 medlemmer hadde møtt fram. Det var et nokså normalt frammøte. 

Otto Dalberg ble valgt til møteleder. Han hadde ingen vanskelig oppgave. Leder Unni Knudsen ga en beretning om Ligaens virksomhet. Regnskapet var lite og oversiktlig, og ble godkjent med et lite underskudd. De viktigste utgiftspostene er tilskudd til moderklubbens løpere. Mangeårig leder Unni Knudsen og mangeårig styremedlem Berit Haugård hadde valgt å gå av. De ble takket for utmerket innsats med noen velvalgte ord og noen gaver. Som nytt styremedlem ble innvalgt Asbjørn Hildrum. Man manglet dermed ett styremedlem. Det øvrige styre fikk fullmakt til å søke etter ytterligere ett styremedlem, fortrinnsvis av hunkjønn, og styret vil konstituere seg selv i h.h.t. vedtektene. 

Etter den formelle delen orienterte Nils Einar Aas om status i "hallsaken", supplert av Henning Hagelund og Børre Rognlien. Alle tre har spilt en rolle i utvikling av en skøytehall på Valle Hovin. Det planlagte forprosjektet er i rute og forventes avsluttet i mai. Ekstern revisjon ventes ferdig etter sommeren. Da skulle prosjektet være klart for behandling i bystyret til høsten. Det er realistisk å tro på at bygging blir vedtatt, og et håp om at de første bevilgninger kan komme på budsjettet for 2018. 

Klubbens årsmøte

Årsmøtet ble avholdt den 28.3. i Idrettshøyskolens lokaler. 25 stemmeberettigete hadde møtt fram. Det er ikke så verst, men det kunne godt vært flere. Leder Jo Wicklund ønsket velkommen og gikk gjennom de første punktene på agendaen. Sara Hemmer ble valgt til dirigent og Monika Risnes ble valgt til referent.

Det forelå en fyldig årsberetning som dokumenterte et høyt aktivitetsnivå. Vi la spesielt merke til de gode sportslige resultatene og at skøytehallen på Valle Hovin ser ut til å bli realisert med god påvirkning fra ASK. Klubbens regnskap viste et meget hyggelig resultat som følge av medlemmenes innsats på flere store dugnader gjennom året. Det gir også en viss reserve om det skulle bli trangere tider. Det var ikke innkommet noen forslag. Budsjettet skapte en viss diskusjon. Vi slites litt mellom Idrettsforbundets krav om at regnskapet skal følge kalenderåret mens det for klubben er mest hensiktsmessig å budsjettere for sesongen. Budsjettet ble vedtatt for sesongen, men vi må se om det er mulig å tilfredsstille begge behov. Medlemskontingent og treningsavgift ble holdt uendret.

Valgene gikk greit og i henhold til valgkomiteens innstilling. Det betyr at Jo Wiklund ble gjenvalgt som leder (ved akklamasjon). Ut av styret trer Nils Einar Aas og Karen Boldingh Deberhardt (vara). Inn kommer Kurt Feiring larsen og Signe Rambøl Alme (vara).

Calgary + Stavanger = Sesongslutt

Mange av våre aktive løpere har benyttet den siste uka av sesongen til å gå rekordløp i h.h.v Calgary og Stavanger. Allan, Simen og Jonas sammen med trener Arild tok turen over" dammen" for å pynte på persene i Calgary, mens Marius, Thomas og Kyrre tok turen over "fjellet" til Stavanger.

Resultatet ser ut til å være meget vellykket for begge alternativ. Veldig mange personlige rekorder er satt denne siste uka av sesongen. Vi lister ikke alle her, men viser til resultatlistene. Dog må vi nevne noen enkeltresultater. Allans 1000m og 1500m i Calgary var av høy internasjonal klasse. Tidene 1.09,33 og 1.46,61 er gode å ta med seg inn i en ny treningsperiode!

Fra Stavanger meldes at Marius var så tett på 36-tallet på 500m som mulig, ny pers 37,00! Thomas klarte å slette 7-tallet på 5000m - ny pers 6.59,19! Både Marius og Thomas pyntet på 1000m tidene. Marius 1.12,98 og Thomas 1.17,06.

Da er sesongen 2016-2017 historie!

Resultater Calgary                             Resultater Stavanger

DETTE TREKLØVERET FÅR STÅ SOM REPRESENTANTER FOR EN MEGET GOD SESONG FOR ASK!!

DETTE TREKLØVERET FÅR STÅ SOM REPRESENTANTER FOR EN MEGET GOD SESONG FOR ASK!!

 

 

Ragne imponerte med supertider i Vikingrace finalen

Ragne Wiklund imponerte med å sette fire meget sterke personlige rekorder under Viking Race finalen i Heerenveen fredag og lørdag. Ragne vant både 1500m og 3000meteren. Hollandske Femke Beuling vant jenter 16år sammenlagt, hvor hun la grunnlaget med en meget sterk 500m tid på 39,53.

Serien til Ragne lyder: 41,50 - 1.20,11 - 2.03,22 - 4.19,66. Sammenlagt 165,904 tidspoeng som er ny norsk bestenotering i mini-firkamp for jenter 16år. Den gamle holdt Hege Bøkko satt i Heerenveen i 2009 på 166,012 poeng. 3000m tiden til Ragne er også ny norsk bestenotering i klassen!

Vår andre deltager Johanne Øyen Aas i jenter 12år gikk 3 x 500m med bestetid på 47,18. Johanne startet ikke på 4. og siste distanse.

Resultater

En fantastisk sesong for Ragne - Her fra NM Sprint i Vikingskipet tidligere i år

En fantastisk sesong for Ragne - Her fra NM Sprint i Vikingskipet tidligere i år

 

 

Persefest i Vikingskipet

Mens våre juniorer slo fra seg i Helsinki, var det skøytefest også på mer hjemlige trakter. Det tradisjonsrike Sandefjordsløpet gikk av stabelen i Vikingskipet med over 300 deltakere på start, og fasiten ble drøyt 500 personlige rekorder totalt. Topp forhold og et fremragende arrangement med andre ord.

Det var en fryd å følge våre rekrutter og ikke minst de fryktede Speedtigers som tok ubeskjedent for seg av persepotten.

I de rangerte klassene gjorde Linus og David det meget godt i G11; Linus ble sammenlagt nummer tre, med to flotte perser og under 50 sekunder på 500 meter for første gang, nærmere bestemt 49.52.  David blir sammenlagt nummer fem, og setter ny flott pers på 1000 meter med 1.43, 36

I J11, setter Kaja Sæves Myran to nye flotte perser med hhv. 66.99 og 2.27, 32.

I J12 fortsetter Maiken fremgangen og slår til to meget solide perser; 55.70 og 1.54,86. Johanne vinner begge distanser lørdag, men med feber i kroppen på søndag ble det med det.

I JJB setter Julie ny pers på 500 meter med 45.73, hun vinner 1000 meter, og blir nummer tre sammenlagt.

Medtrenende Sarah Marie Sanderud er også i flott fremgang og perser både på 500 meter og 1500 meter.

I GJB setter Jørgen også nye perser på 500m og 1000m - 47.30 og 1.34,22, men er dessverre uheldig å falle på 1500m.

Emilie fortsetter sin flotte fremgang, etter en periode med mye skader, og setter ny personlig rekord på 500 meter med 46.43.

Kyrre passerer to store milepæler, og bryter igjennom med 39.92 og 1.19,59. Sammenlagt blir det en flott syvendeplass i GJB.

August Middelkoop fortsetter også sin fremgang, og slår til med ikke mindre enn tre perser, med serien 43.64, 1.29,32 og 2.18.94.

Det er med andre ord fremgang over hele linja for Aktivs løpere, og du verden for en fantastisk gjeng å være sammen med! Vi gratulerer alle sammen med innsatsen, og takk for laget.

Komplette resultater fra Sandefjordsløper finner du her

Bronse i lagtempo på junior-VM

Junior-VM i Helsingfors ble avsluttet med fellesstarter og lagkonkurranser. Marius og Allan fra Aktiv gikk på Norges lagtempolag sammen med Magnus Bakken Haugli fra Jevnaker. De gikk et jevnt og fint løp med fin samling i laget hele veien. Det holdt til en flott bronsemedalje, bare slått av Japan og Nederland.

Ragne var med på det norske laget i Team-sprint som ble nummer 6. Jentene stilte ikke i lagtempo, men Ragne deltok i fellesstarten. Hun kom i mål som nummer 4, men endte på 6. plass etter at bonuspoengen var fordelt.

Trener Arild og supporterne var riktig fornøyd med innsats og prestasjoner!

Allan med 2 gull i junior-VM i Helsingfors!

Allan etter gulløpet på 1000m

Allan etter gulløpet på 1000m

Allan Dahl Johansson tok gull på 1500m fredag og 1000m lørdag i junior-VM i Helsingfors. Sammenlagt fikk han en fin andreplass. Aktiv SK gratulerer Allan og trenerne!

Løpene har gått utendørs, og det var tunge forhold, ikke helt ulikt det vi er vant med fra Valle Hovin.

Marius Bratli fikk plasseringene 25 (500m), 21 (1500m) og 24 (1000m). Ragne Wiklund var veldig fornøyd med 7. plass sammenlagt etter plasseringene 33 (500m) 8 (1500m) 12 (1000m) og 5 (3000m). Link til komplette resultatlister

Henning fyller 60 år!

Klubbens tidligere, mangeårige og meget driftige leder, Henning Hagelund, fyller 60 år i dag!

Henning har vært idrettsinteressert fra barnsben av, forteller han, og før han ble leder i Aktiv Skøyteklubb, var han leder i Klemetsrud IL. Årsaken til at han kom til ASK, var som for mange andre: barna. Sønnen Magnus fikk skøyter for å gå på en liten isflekk i nabolaget. I sjuårsalderen tok Henning ham med til Valle Hovin en dag, og der fikk han tips om å melde sønnen på Skøyteskolen. Senere fulgte datteren Marichen etter og er fortsatt aktiv løper.

Snart kom Henning med i styre og stell i klubben, først som styremedlem, men ikke lenge etter som leder. Henning markerte seg raskt med å sette i gang utarbeidelse av en strategiplan. Flere av klubbens ressurspersoner ble trukket inn i en «workshop» for å utforme målsettinger, strategier og planer for klubben. I ettertid kan vi se at dette har vært en viktig suksessfaktor for klubben.

En annen forutsetning for klubbens suksess har vært inntektene fra pop-konsertene på Valle Hovin. Henning overtok organiseringen av klubbens dugnadsarbeid da Steinar Bolstad trakk seg. Inntektene økte, men det gjorde også at andre kastet sine øyne på klubbens roller under konsertene. Vi mistet inntektene av salget, men fikk betalt for salgsarbeid, rydding og vakthold. Å skaffe mannskaper og å gjennomføre på en pålitelig måte ble vårt våpen i konkurransen. Henning Hagelund og Hege Bratli, styrets nestleder i noen år, ble et slags radarpar i å arrangere konsertdugnader. Hege har tatt over rollen alene etter at Henning trakk seg tilbake.

Henning har vært en frontfigur i arbeidet med å skaffe Oslo en innendørs skøytebane. Etter at Vålerenga IF på begynnelsen av 2000-tallet begynte å sysle med planene om et fotballstadion på Valle Hovin, har også planene om en skøytehall skutt fart. Mange av is-idrettene gikk sammen om å etablere en interesseorganisasjon for skøytehall på Valle Hovin. Henning Hagelund ble valgt til leder og har vært det siden. Organisasjonen har gjort et utrettelig arbeid med å følge opp politikere og kommunale etater. Det har vært oppturer og nedturer underveis, men i år vil vi sannsynligvis få oppleve en beslutning om at hallen skal bygges.

I alle år, og stadig vekk, har Henning tatt på seg alle slags jobber: som speaker, som datatekniker, og siste høst som redaktør for ASKs skøytemagasin, for å nevne noen. Kona, Bjørg, har også bidratt ved utallige arrangementer. Vi håper å se dem begge i lang tid framover!

Vi gratulerer med dagen som skal feires med en liten familiesammenkomst senere i vinter!

Flotte resultater i Landsmesterskapet og Junior World Cup

En flott skøytehelg ligger bak oss. På Marienlyst i Drammen ble det arrangert et flott Landsmesterskap. Blant de 160 kvalifiserte løperne var Maiken Nerstad Gundersen, Johanne Øyen Aas, Viktor Smedstad Haukaas, Julie Berg Sjøbrend, Jørgen Mugaas Andresen, August Middelkoop, Emilie Sparre Njøs og Kyrre Otte Linnestad representanter for Aktiv Skøyteklubb i mesterskapet.

Johanne stakk av med tre gullmedaljer- på 500m og 1500m lørdag, og 1000 meter på søndag. Julie ble landsmester på 1500m og i lagtempo for Akershus og Oslo Skøytekrets. I dag ble den en flott sølvmedalje på 1000 meter for Julie.  Flere noterte uteperser på Marienlyst stadion som bød på flotte forhold, og Maiken fikk Innsatspremien satt opp av Lars Finsen.

Vi gratulerer alle løpere og trenere med flotte resultater, og en stor takk til Drammens Skøiteklubb for et flott arrangement.

Komplette resultater fra Landsmesterskapet 2017 finner du her:

http://www.drammenssk.org/news/resultater-landsmesterskapet-2017?tm=

I Erfurt var det World Cup for junior og neo-senior i helgen. På det norske laget var Marius Bratli, Allan Dahl Johansson og Ragne Wiklund fra Aktiv. Der ble det ny pers og sølv til Allan på 1000 meter. I WC sammenlagt ble det sammenlagtseier for de norske gutta på teamsprint og lagtempo. Vi gratulerer!

Komplette resultater fra Erfurt finner du her:

http://www.speedskatingresults.com/index.php?p=2&e=17465

På Hamar ble det arrangert internasjonalt veteranstevne, også her med deltakelse fra vår klubb. Komplette resultater finner du her:

http://www.speedskatingresults.com/index.php?p=2&e=17467

Takk for en flott idrettshelg med masse idrettsglede!

 

 

 

 

 

 

Ragne og Allan vinner NM jr. allround

ASK dominererte helgens jr. NM i Stavanger med åtte distanseseire av åtte mulige!                Ragne vant jenteklassen med en seiersmargin på nesten 14 tidspoeng, og Allan gutteklassen med over tre tidspoeng. 

Ragne satte søndag to nye personlige rekorder på h.h.v 1000m og 3000m med tidene 1.22,11 og 4.26,40. 3000m tiden er også ny klubbrekord. Mari Hemmer er nok en rekord fattigere. Julie Berg Sjøbrend kvalifiserte seg til den avsluttende 3000meteren og gjennomførte der et godt løp på 4.55,64, som var solid ny pers. Sterk 8.plass sammenlagt på Julie. Ylva fikk kun gått 1000m i dag, men der satte hun også pers med tiden 1.34,42.

Allan noterer seg for fire mesterskapsrekorder, og avslutter mesterskapet med solide 1.50,86 og 6,46,76. Thomas viser solid formstigning og setter to perser i dag. 1500m persen blir senket til 1.57,16 og 5000m tiden til 7.12,62. Dette fører Thomas opp på 6.plass sammenlagt i mesterskapet. Kyrre går kun 1500m i dag og får tiden 2.04,39. Jonas N Kristensen fortsetter sin gode trend og noterer 1.54,55 og 7.18,01, som gir 5.plass sammenlagt blant gutta.

Klubben gratulerer våre ferske mestere så mye, og ønsker lykke til i kommende helgs jr. WC i Erfurt og påfølgende helgs jr.VM i Helsinki!

Resultater

Ragne og Allan under avspilling av nasjonalsangen.

Ragne og Allan under avspilling av nasjonalsangen.

Jentenes premieseremoni

Guttas premieseremoni.

Guttas premieseremoni.

NM Junior allround - 1. dag

Under 1. dag av juniorenes norgesmesterskap i Stavanger, har ASK`s seks løpere markert seg meget sterkt. Fire distanseseiere av fire mulige sier vel alt.

Ragne Wiklund  og Allan Dahl Johansson sørget for storeslem til ASK. Ragne satte pers både på 500m og 1500m i dag - 41,67 og 2.06,89 lyder de nye rekordene. Allan satte pers på 500m med 37,04 og var nære på 3000m med tiden 3.52,75.  Ragne og Allan har begge skaffet seg et meget godt utgangspunkt før dag to av mesterskapet.

Thomas Lande Eriksen perset på begge distanser. Nye perser lyder 39,36 og 4.05,61. Et spennende samløp med Tobias Fløiten på 3000m for Thomas som holdt til en meget sterk 6.plass på distansen. Kyrre Otto Linnestad satte også to personlige rekorder i dag - 40,14 og 4.32,69. Med en litt mindre overmodig start på 3000m kunne nok den persen vært senket ytterligere! Julie Berg Sjøbrend leverte en solid 1500m på tiden 2.19,75 som holdt til en sterk 7.plass. Ylva Holberg gjorde sin beste distanse på 1500m hvor sluttiden ble 2.26,30.

Vår medtrende løper fra Asker, Jonas Nordhøy Kristensen tar en sterk 3.plass på 500m med tiden 37,54, og tar plassen bak Thomas på 3000m med tiden 4.06,80!

Vi ser frem til en spennende søndag for våre løpere!

Resultater

Ragne vinner 1500m

Ragne vinner 1500m

Allan på 500m pallen foran Odin By Farstad og Jonas N Kristensen.

Allan på 500m pallen foran Odin By Farstad og Jonas N Kristensen.

Allan vinner 3000m foran Engebråten og Haugli.

Allan vinner 3000m foran Engebråten og Haugli.

Berit Haugård fyller 70!

Berit Haugård fyller 70 den 30. januar. Siden hun var 14 år, har hun vært medlem av ASK og gjort en flott innsats som aktiv løper, dommer/tidtager, styremedlem i ASK Liga-Team, mm.

Som ung jente fikk hun oppleve velkomstjubelen da Knut Johannesen kom hjem som verdensmester. Hun ville også bli som «Kupper’n», og da faren vant i tipping, ble det lengdeløpsskøyter på Berit. Vaktmesteren i borettslaget sprøytet en liten sirkelrund bane, og der gikk Berit rundt og rundt. Ikke rart hun ble god til å gå svinger! Allerede som 17-åring fikk hun dispensasjon for å være med i senior-NM, og etter hvert kom hun inn på landslaget sammen med bl.a. Sigrid Sundby og Lisbeth Berg (Korsmo). Høydepunktene var nok deltagelse i VM i Assen (-75) og på Gjøvik (-76). Hun husker også med glede Sprint-NM på Tynset (-77) hvor hun ble nummer to! Forøvrig anså hun 1500m for sin beste distanse. I de ti årene hun var på landslaget fikk hun reise og oppleve mye. I 1979 måtte hun imidlertid legge opp etter å ha brukket ryggen under et fall på ski!

Berit tok senere dommerkurs og har særlig vært tidtager på et utall av stevner. Hun var også trener en kort periode. De senere årene har Berit vært styremedlem i ASK Liga-Team. Hun kan ikke en gang huske hvor lenge, men det må være godt over ti år. Klubbens unge løpere vil ha sett henne mange ganger under sesongavslutningen ved utdeling av «Ligaens» pokal til beste gutte- og jenteløper.

Vi gratulerer så mye med dagen som ble feiret allerede lørdag på «Ligaens» nye «hjemmebane», Skullerudstua.  

Vikingløpet i Tønsberg

Johanne på start

Johanne på start

Tønsberg Turn arrangerte Vikingløpet på Maier Arena 28. og 29. januar. Løpet gjelder som uttak til Viking-Race i Heerenveen i mars (fra 12 år).  Aktiv SK stilte med 6 løpere. David og Linus gikk fine løp i klassen G11, mens Viktor viste framgang i tøff konkurranse i G13.

Johanne har en fin sesong, og vant alle løpene i J12. 500m lørdag gikk unna på 48.67, mens 1000m søndag 1.41.46 . En litt redusert Julie kjempet om en plass på laget til Heerenveen i Jenter 14, men måtte stå over andre dag. Ragne gikk fine løp og vant i klassen J16, som denne gangen riktignok hadde få deltagere. Johanne og Ragne er nok etter dette klare for en tur til Nederland senere i vinter.

Resultater

Ragne og Allan er norgesmestere i sprint!

Ragne Wiklund og Allan Dahl Johannson er norgesmestere i sprint for juniorer!

Etter en meget spennende 2.dag av mesterskapet klarte både Ragne og Allan det mesterstykket å klatre opp på det øverste trinnet på pallen etter fire løp. I tillegg klarte Marius Bratli 3.plassen sammenlagt. Marius tok 3.plass både på 500m og 1000m i dag. Vi kan vel ikke si annet enn at ASK løperne dominerte juniorklassene totalt i årets mesterskap!

Før siste 1000m hadde Allan 0,72sekunder å ta igjen på ledende Odin By Farstad. Allan gikk i paret før Odin, og kom i mål på sterke 1.12,35. Odin måtte dermed gå på 1.13,07 eller bedre for å komme likt eller slå Allan. Odin noterte seg for 1.13,07! - og dermed har vi to mestere i junior herrer!

Ragne måtte ta igjen Julie Nistad Samsonsen med 1,4sekund på siste 1000m for å komme likt etter fire løp. Ragne og Julie gjorde opp om mesterskapet i samløp, og der viste Ragne styrke med å slå Julie med 2,28 sekunder. Og dermed var mesterskapet sikret. Ragne satte personlige rekorder på begge distansene i dag - 41,88 og 1.22,23 er sterke tider.

Julie Berg Sjøbrend blir nummer 17 i juniorklassen, mens Marichen Hagelund blir nummer 13 sammenlagt i seniorklassen.

God innsats noterer vi også av Jonas Nordhøy Kristensen, vår medtrenende løper fra Asker, som tar 4.plassen bak Marius i sammendraget.

Resultater

Ragne med beviset på sitt første mesterskap!

Ragne med beviset på sitt første mesterskap!

Allan som jr. norgesmester i sprint

Allan som jr. norgesmester i sprint

Marius med bronse i juniorklassen.

Marius med bronse i juniorklassen.

NM Sprint - dag 1

ASK`s juniorløpere dominerte første dag av sprint NM i Vikingskipet.

Ragne Wiklund satte solide perser med tidene 42,37 og 1.22,46 på h.h.v 500m og 1000m. Ragne vant 1000meteren og ble nr. 3 på 500m. Sammenlagt leder Ragne etter 1.dag med 0.14 tidspoeng på Fanas Julie Nistad Samsonsen.

Vår yngste deltager Julie Berg Sjøbrend satte pers på 500m med tiden 46,05. Sammenlagt etter 1.dag ligger Julie på 15.plass.

I gutteklassen ligger Allan Dahl Johansson og Marius Bratli på 2. og 3. plass sammenlagt etter 1.dag. Gutta tok dobbeltseier på 1000m med Allan først på 1.12,82 og Marius på andreplass med 1.13.61. Allan har 0,19 tidspoeng å ta igjen på ledende Odin By Farstad på morgendagens 500m,

I kvinnenes seniorklasse fikk ikke Marichen Hagelund helt fullklaff på sine distanser, men nye muligheter i morgen.

Resultater

Mye blomster på ASK`s juniorer under 1.dag. Allan, Ragne og Marius er fornøyd med innsatsen!

Mye blomster på ASK`s juniorer under 1.dag. Allan, Ragne og Marius er fornøyd med innsatsen!

 

 

 

Trening i julen

For de som skal være i Oslo i julen ser det ut til at skøyter vil bli en av de aktivitetene som vil ha best forhold. Valle Hovin holder åpent med unntak av julaften, første juledag og 1. nyttårsdag. På Frogner stadion vil det være mulighet for hurtigløp hver dag. Sjekk tidspunktene på nettsidene.

2. juledag arrangerer Lilleborg Idrettsklubb Medistermarathon med start kl. 10:15

2. Juledag inviteres alle til trening (kl. 12:15 på is). Dette er et initiativ fra skøytekretsen, og er en fin mulighet for de som skal gå lagtempo i LM til å trene og bli bedre kjent med skøyteløpere utenfor klubben.

Riktig god Jul til dere alle sammen!