Aktiv Skøyteklubb har i årevis arrangert skøyteskoler for barn inntil ca 9 år - og for voksne fra 20-årene og så langt det er ønskelig. 


Skøyteskole for barn 2019/2020

Kjære foreldre med skøyteglade barn. Det er med tungt hjerte vi blir nødt til å avlyse tilbudet dette året. De ansvarlige kommunale myndigheter har igjen funnet ut at anlegget vårt er gammelt og slitt noe vi selvsagt har visst et “tjuetalls” år. Vi får nå inderlig håpe de tar et skikkelig TAK og fikser et anlegg vi kan bruke i et stadig mer ustabilt vær regime, noe vi håper de også har fått med seg. :) Se mer informasjon på hjemmesiden vår, www.aktivsk.no

Aktiv skøyteklubb har heldigvis et svært godt samarbeide med Oslo Skøiteklubb og deres skøyteløpere og kan hende blir det muligheter for å gå på skøyteskole der fremdeles som Aktiv løper. (på Frogner Stadion) altså. Meld gjerne i fra i nedenstående link om vi skal holde litt ekstra kontakt med dere i forhold til denne sesong og istid etc.

Aktiv skøyteklubb - speedtigerS - søk facebook

Aktiv skøyteklubb - speedtigerS - søk facebook

Skøyteskole for voksne

Valle Hovin vil ikke få kunstis denne sesongen, og åpner dessuten tidligst 1. desember. Skøyteskolen for voksne har imidlertid lykkes i å finne en alternativ løsning. Første kveld, teorikvelden, vil finne sted på Valle Hovin. Istreningen vil finne sted på Frogner Stadion.
Utgangsstilling2_ny.gif

Plan:
Torsdag 7.11. kl 17 - Teoretisk innføring i hurtigløpsteknikk, valg av utstyr, demonstrasjon av sliping (2 t). 
Holdes i et møterom i Vålerenga kultur- og idrettspark på Valle Hovin.  Nærmere informasjon vil bli gitt til de som melder seg på.

Øvrige kurskvelder på Frogner Stadion torsdager fra kl 17:00:

14.11. - Trening på grunnleggende langsideteknikk (1 t)

21.11. - Trening på grunnleggende langside- og svingteknikk (1 t)

28.11 - Fortsatt trening på langside- og svingdetaljer (1 t)

5.12 - Trening på is, finpussing av detaljer, demo av startteknikk, demo av barmarksøvelser, råd for oppvarming og konkurranser (1,5 t)

Deltakeravgift: 700 kr (i tillegg må inngangsbillett løses for 4 ganger på is)

Informasjon og påmelding: Sven-Åge Svensson - svensven@online.no