Aktivløpere ble kretsmestere i inline

Oslo Speedskaters arrangerte sitt første inline-løp på Maxbo Hvam søndag 10.juni i strålende sommervær. I tillegg til løpere fra Oslo Speedskaters og Aktiv, deltok også løpere fra Fram, Nord Odal og Kongsvinger. Løpet var dessuten kretsmesterskap for Oslo- og Akershus skøytekrets. Aktiv stilte med flere løpere som også er medlemmer i Oslo Speedskaters. Disse tok også med seg mange kretsmesterskapsmedaljer hjem.

I jenter 10-12 år deltok Hillevi Røsten og Jorunn Ruijgt som begge har vært med på skøyteskolen i vinter. I denne klassen var det ikke rangering. Klubben fikk også tre kretsmestere. Maiken Gundersen vant klassen J13-16, Linus Risnes vant i G13-16, mens Frode Eidsmo ble vinner i klassen M50.

Vi takker Oslo Speedskaters for et strålende arrangement!

Gutter og jenter 10-12 år.

Maiken Gundersen ble kretsmester i klassen J13-16

Linus Risnes ble kretsmester i klassen G13-16