Klubbmesterskapet også tilbake på Valle Hovin

Kjetil Narum Bakken starter Liv Boldingh Debernard (ASK) og Atle Solgård (OSK). Foto: Sven-Åge Svensson

Som de siste årene ble det avholdt felles klubbmesterskap for ASK og OSK, men denne gang på Valle Hovin. Uten å ha fintelt, ser det ut for oss som det var i overkant av 30 løpere «i alle aldre», pluss noen fedre og en gjesteløper. Fortsatt savner vi en del av våre gode juniorløpere som har vært ute og reist.

Den løperen som har reist mest, er nok Ragne Wiklund, men hun stilte opp og gikk en 500 m til alles glede. Tiden ble et stykke bak persen, men det er kanskje et lite sjokk å ha gått innendørs hele sesongen, og så komme til «Kalde motvind». Selv om banen er ny og fin, fikk vi merke at den fortsatt lever opp til økenavnet sitt. Vekslingssiden var tung for mange.

Det er hyggelig at det er mange rekrutter - men det er flest hos OSK. Med ny hjemmebane skal nok ASK raskt komme etter igjen. Mange av parene var satt opp etter løpernes styrke, så det ble ung mot «gammel» og jente/kvinne mot gutt/mann i flere par. Dagens raskeste løper var ASKs Viktor Smedstad Haukaas med 39,99 på 500 m og 1.19,46 på 1000 m. Etter det vi forstår, skal det noteres nye banerekorder for den nye banen, så dette er da også banerekorder for menn. Sunniva Johannessen, også ASK, gikk 1000 m på 1.35,54 som likeledes må være banerekord for kvinner. På 500 m tror vi det må være Ragne Wiklund som har rekorden med dagens 42,02.

Vi vedlegger en resultatliste. Den sier ikke klart hvem som ble klubbmestere, så vi venter med å utrope dem til årsavslutningen.

Sven-Åge Svensson

Resultater

Nedenfor viser vi noen bilder fra kvelden, Kvaliteten på løpsbildene er ikke den beste pga. feilinnstilt kamera.

Sunniva (til v.) og VIKtor på vei mot banerekorder på 1000 m (Fotos: Sven-Åge Svensson)

Skøytene må sitte skikkelig. Axel Haartsen Njøs får hjelp av Pappa Ivar (Foto: Sven-Åge Svensson)

rundeanviser Berit sofie Wiklund får representere ASK’s villige Arrangørstab (Foto: Sven-Åge DSvensson)

Helle BOLDINGH debernard og Ulrik evenmo ervik synes de har fortjent litt kake etter innsatsen (Foto: Monika Svendsen Risnes)