ASK har flyttet ut av klubblokalene på Valle Hovin

De siste ukene har mange av Aktiv skøyteklubbs medlemmer vært travelt opptatt med å pakke, rydde og flytte ut av lokalene som klubben har disponert på Valle Hovin. Den første september overtok Vålerenga fotball bygningene på Valle Hovin for å rive dem og bygge fotballarena. Tomtekjøpsavtalen mellom Oslo kommune og Vålerenga Fotball sikrer oss tilgang til det nye anlegget når det står ferdig.

Snart skal vi få midlertidige lokaler utenfor søndre sving. Da må vi igjen i gang med å flytte på kasser og utstyr og innrede det som blir vårt tilholdssted i byggeperioden. Vi vil få det trangere enn vi har vært vant med, så alle må være innstilt på å få dette til å fungere.

Etter planen skal den nye fotballarenaen åpne i 2017. Det er lagt opp til at skøytebanen skal være i bruk i hele byggeperioden. Vi er spent på hvordan isforholdene vil bli. Banemannskapene er i alle fall innstilt på å gjøre sitt beste. For å være på den sikre siden har vi likevel valgt å legge ASK-cupen til Vikingskipet i år (hold av den 14. november allerede nå). Mest av alt håper vi jo at Oslo kommune vedtar å bygge skøytehall på Valle Hovin, og at det vedtaket kommer raskt. I så fall kan det kanskje være at vi ikke kommer til å ta i bruk Vålerengas nye arena, men heller venter på at skøytehallen blir klar for bruk. Det blir spennende å følge med i tiden framover.

Jo Wiklund
Klubbleder

Servicebygget på Valle Hovin speiler seg vakkert vannet, men det hjelper ikke - snart vil det være historie. (Foto: Jo Wiklund)

Servicebygget på Valle Hovin speiler seg vakkert vannet, men det hjelper ikke - snart vil det være historie. (Foto: Jo Wiklund)