ASK-mila

Torsdag 5.3. gikk den 31. ASK Mila av stabelen. Dette ble en begivenhet med flere fasetter. For det første ble vårt nyinnkjøpte MyLaps elektriske brikkesystem testet for første gang i den første gruppen som startet kl. 18:00. For det andre var det med stor sannsynlighet ASKs siste stevne på Valle Hovin i de gamle lokalene som forventes revet før neste skøytesesong. Det var med et visst vemod man satt på speakers plass for siste gang på ærverdige Valle Hovin som forøvrig fyller 49 år i 2015. Hvordan våre provisoriske lokaler kommer til å bli i anleggsperioden under bygging av VIFs nye stadion, vet vi ikke, men vi jobber for at de skal bli en fullverdig erstatning.
MyLaps-systemet fungerte meget bra og ga oss verdifull erfaring. Dette er uten tvil fremtidens tidtakersystem og vil også bety en spennende måte å registrere mosjonsaktiviteter på. Vi vil bruke tiden frem mot neste sesong på å finpusse oppsettet og tilbudet vi skal gi til løpere som benytter Valle Hovin. Uoffisielle resultater ligger ute på Event-sidene til MyLaps som brukes for å distribuere løpsresultater. Vi valgte å benytte våre manuelle tider som offisielle, men MyLaps-tidene gir oss en nøyaktighet ned til 1/1000 sekund.
For å se resultatene fra i går kan dere gå inn på MyLaps. Her vil dere finne arrangementet ASK Mila (følg denne linken:http://www.mylaps.com/en/classification/3385910 ). Det bildet dere kommer inn på, harr både 5000 og 10.000 samlet i samme bilde. Ved å velge Results by category kan dere se resultatene splittet på to grupper, én for 5.000m og én for 10.000m. Man kan også gjøre sammenligninger mellom to og to løpere hvis man ønsker. Som den observante vil se, er løpet registrert som Sykkel. Det skyldes at vår versjon av programvaren foreløpig er laget for sykkelløp. Vi vil selvfølgelig få på plass alle detaljer til neste sesong. Ta en titt - god fornøyelse!
Henning Hagelund

Resultater: Pulje 1  Pulje 2

En pulje klar til start (Foto Per O Linnestad)

En pulje klar til start (Foto Per O Linnestad)

I farta (Foto: Per O Linnestad)

I farta (Foto: Per O Linnestad)