Fint klubbmesterskap

Da er klubbmesterskapet 2015 historie. Noen færre deltagere enn i fjor, men mange store og små seiere. Klubbmesterskap i ASK er alvor og krevende. Klubbmesterskap i ASK er glede på is og glede over egne og andres prestasjoner. Her går fremtidens skøyte-ess. Her går de som tilegner seg varige, gode aktivitetsvaner. Valle Hovin hadde ikledd seg vinterværet som har gitt banen tilnavnet "Kalde motvind", men stort sett ble det like forhold. Det er ingen tvil om at klubben har mange spennende talenter i sine rekker, selv om 4 av den var i aksjon i Viking Race i Heerenveen denne helgen. Vår egen landslagsløper Simen Kroken viste gode takter med en råsterk 500m. Ekteparet Riise, som begge runder 80 år i år, imponerer og viser at skøyter er for alle i alle aldersgrupper. Morsomt var det også med sesongdebut av Oskar Dønnum som avtjener verneplikten for tiden.

Henning Hagelund

Resultater

Håkon Jorde passerer tidtakerbua. (Foto: PO Linnestad)

Håkon Jorde passerer tidtakerbua. (Foto: PO Linnestad)

Kyrre Otto Linnestad og August Middelkoop. (Foto: PO LInnestad)

Kyrre Otto Linnestad og August Middelkoop. (Foto: PO LInnestad)