Hamarlekene

Nils Einar Aas har sendt oss denne omtalen:
Aktiv SK stilte med hele 27 løpere i Hamarlekene og var dermed største klubb. Det var spesielt hyggelig å ønske velkommen nye løpere i rekruttklassen, hele ni stykker.  Det var meget sterk innsats av våre løpere, og et stort antall nye personlige rekorder ble notert. Blant de litt eldre løperne er det svært mange som har meget positiv utvikling og fremgang.
Det sosiale er også viktig, og det var mye moro også utenfor ovalen. På lørdag kveld var det felles pizza på Vandrerhjemmet, og da måtte pizzaovnen der også yte på sitt høyeste nivå.
Blant de eldste nevner vi spesielt at Allan Dahl Johansson satte (uoffisiell) norgesrekord i mini-firkamp og tre nye personlige rekorder. Marius vant Junior A som forventet og startet søndagen med å sette pers på 1000 meter med tiden 1.13,45. Ragne Wiklund vant klart klassen jenter junior B.
Julie Berg Sjøbrend satte pers på fire distanser og kom på pallen i sitt første år som junior C. Johanne Aas, jenter 11 år, satte ny klubb- og kretsrekord på 500m - 49,08.
En stor takk til alle for en fantastisk skøytehelg med strålende resultater, men hvor det aller viktigste var idrettsgleden og fellesskapet.
Komplette resultater finner du her:
http://www.speedskatingresults.com/index.php?p=2&e=15230
http://www.hilskoyter.no/index.php?menyid=5&path=innhold%2FHamarlekene+2016&
 

Petter Andersen flankert av fv. Tomine Sæves Myran, Emmeline Berentzen, Linus Risnes og David Luangtep Vangen. (Foto: Monika Risnes)    

Petter Andersen flankert av fv. Tomine Sæves Myran, Emmeline Berentzen, Linus Risnes og David Luangtep Vangen. (Foto: Monika Risnes)

 

(Bilder i Mini-galleriet: Gaute Andresen og Per Allan Johansson)