Interessant medlemsmøte!

Bare rundt 20 medlemmer hadde møtte opp til det første medlemsmøtet i de nye lokalene på Valle Hovin. Det skyldes kanskje at innkallingen kom litt sent. De som hadde møtte fram, fikk i alle fall en interessant titt på de nye fasilitetene, samt nyttig informasjon om forholdene på vårt nye tilholdssted.

Leder Jo Wiklund gjorde rede for eier- og ansvarforholdene som kan synes litt innfløkte. Anlegget heter "Vålerenga kultur- og idrettspark" og eies av Vålerenga fotball. Selve Vålerenga stadion heter "Intility Arena" etter en sponsor. Det vil bli flere leietakere i anlegget (videregående skole, treningssenter, etc. Det kommunale foretaket Kultur og Idrettsbygg (KID) leier formelt de lokalene som gjelder skøyter, i tillegg til at de eier skøytebanen og de tekniske anleggene. Driften av skøytedelen er det imidlertid Bymiljøetaten som står for, og som  blir de vi i første rekke vil forholde oss til.

For oss som var vant til gamle, slitte Valle Hovin, er det en glede å ta de nye lokalene i øyesyn. Det blir en stor, lys vestibyle med utsikt mot skøytebanen. Vestibylen vil romme bord og stoler, kiosk og skøyteutleie. Innenfor der ligger det flere romslige garderober. ASK vil få et nytt klubbrom rett ved siden av vestibylen. I tillegg vil vi få lagerplass samt tilgang til å bruke skolens klasserom til møter og andre aktiviteter.

Det kan være at ikke alt fungerer prikkfritt fra første dag. Klubbens styre og ASK Liga team har imidlertid hatt et møte med daglig leder for Vålerenga kultur- og idrettspark, Stig-Ove Sandnes, som virker meget positiv og handlekraftig.

Spørsmålet mange har reist, er: hva med parkering? Det ser ut som det blir parkeringsplasser nok, men ikke lenger gratis. Det er parkering innendørs med adkomst fra Innspurten, og det er parkeringsplasser utendørs med adkomst forbi Valhall nordfra (fra Økernveien og Ulven). Heldigvis registrerer billettatomatene effektiv parkeringstid slik at en slipper å betale unødig, eller ha hjertet i halsen for at parkeringstiden går ut.

Betongflaten var forøvrig dekket med det første islaget. Første november bør det være klart til isåpning og til en ny epoke i Valle Hovins historie.

P1070965c.jpg