Valle Hovin har åpnet!

Presis den første november åpnet Valle Hovin for sesongen. Allerede ved 10/11-tiden hadde et 15-talls løpere funnet veien til isen - fra toppløpere til mosjonister. I bakgrunnen ruver nå Vålerengas nye fotballstadion - eller Vålerenga kultur- og Idrettspark, som det heter. Her er det også den nye resepsjonen/kafeteriaen med garderobeanlegg for skøyter har fått plass. Odd Arild Ødegård, som driver garderoben, er i full aktivitet. Han har fått på plass skøyter av alle typer og størrelser, klare for utleie. Dessverre mangler det fortsatt gulvbelegg i garderobene, men håndverkerne er i sving, så snart er forhåpentligvis alt i gjenge.

Vi håper på en fin vinter for skøyter på det "nye" Valle Hovin!

20171101_105823c.jpg
20171101_105126.jpg
Fotos: Sven-Åge Svensson

Fotos: Sven-Åge Svensson