Steinar Bolstad er død!

Det var med stor sorg vi i Aktiv Skøyteklubb mottok meldingen om at Steinar Bolstad har gått bort i en alder av 66 år.

Som så mange andre, kom Steinar med i klubben på bakgrunn av at sønnen Morten begynte å interessere seg for skøyter. Steinar viste seg straks som en engasjert og saklig person og da var ikke veien lang til å bli vervet inn i klubbledelsen. Steinar viste seg spesielt som en dyktig leder da klubben på slutten av 90-tallet var inne i en tung periode. Som leder av interimsstyret bidro han til å legge grunnlaget for nyetableringen av klubben i 2001.

Etter tiden i lederstolen, tok Steinar på seg ansvaret for gjennomføringen av konsertene på Valle Hovin. Dette var en stor og krevende oppgave som Steinar løste med stø hånd. Steinar fortsatte samtidig som medlem av klubbens hovedstyre frem til 2005. I 2007 ble han tildelt klubbens Fortjenestemerke.

Vi husker Steinar som blid, hyggelig og ansvarsfull. En tydelig og rettskaffen person man kunne stole 100% på; hel ved. Våre tanker går til Steinars nærmeste familie. Vi føler med dere i sorgen, men savnet lindres med alle de gode minnene. Vi lyser fred over Steinars minne.

Henning Hagelund

Steinar_B.jpg