ASK-jenter i EM og junior NM

Ragne Wiklund hadde sin debut i et internasjonalt seniormesterskap i helgen, nemlig EM i allround i Collalbo i Italia. Hun var mesterskapets yngste løper og fikk en strålende debut med plasseringer mellom 8 og 10 på de tre distansene hun gikk. Sammenlagt ble hun nummer 11, bare rett bak Ida Njåtun i sammendraget. På 500 meter var hun bare 4 hundredel bak sin personlige rekord fra Salt Lake City i mars i fjor. I følge NRK uttaler trenerne at de tror at Ragne kan bli verdens beste.

Resultater ser du her.

En annen ASK-jente som gjorde det bra i helgen var Julie Berg Sjøbrend. Hun er bare junior B-løper, men deltok i junior NM i allround i Vikingskipet i Hamar. Hun perset på 500 meter på lørdag med 44,22 og var også nær pers på både 1000 meter og 1500 meter. Hun gikk ikke 3000 meteren og ble nummer 16 i sammendraget.

Resultater finner dere her.

Bildet viser Ragne Wiklund og er tatt tidligere denne sesongen.

Ragne.jpg