Gullkarusell nr 3

Årets siste Gullkarusell gikk av stabelen i kveld. Heldigvis sluttet snøværet akkurat i tide før løpene som startet kl 18:15. Det var mye snø på indre bane og noen tilløp til snøballkrig, men i løpebanen var isen brukbar.

Rundt 15 barn fra Skøyteskolen gikk 100m. Først en fellesstart og så parvis på tid. Noen tok en “pingvin” til help, men alle kom til mål. Kanskje er disse beskjedne skøyteskjærene den spede begynnelsen for en ny Allan eller en ny Ragne?

Etterpå fikk de som ville, prøve seg på en 400 meter fellesstart før klubbens egne løpere slapp til, ispedd noen gjesteløpere. I alt var det nesten 30 løpere fra 10-årsklassen og opp til veteran som gikk 400 meter eller 500 meter. 400-meteren måtte gå på uvannet is, mens det ble vannet foran 500-meteren. De beste tidene krøp da lavt ned på 39-tallet.

Resultater

Klikk på bildet under for å se flere (Fotos: Jo Wiklund og Sven-Åge Svensson)