Ragne avsluttet sesongen med VM-deltagelse!

VM allround gikk i helgen i Calgary/CAN. Det er jo en av drømmebanene i verden, men forholdene var kanskje ikke helt på topp. Ragne Wiklund var norsk deltager i kvinneklassen sammen med Ida Njåtun. Ragne startet med ny pers på 500m med 40,03. På 3000m og på 1500m ble det mer ordinære resultater, og hun var langt fra å kvalifisere seg til siste distanse, 5000m. Det klarte forøvrig ikke Ida Njåtun heller.

Ragne føler seg sliten på slutten av en lang sesong, og hadde derfor ingen store forventninger foran VM. Vi skal huske på at Ragne bare er 18 år, og det er klart at det “kjøret” hun har vært med på i år, er nytt og uvant for henne. Hun reiser hjem etter mesterskapet og regner konkurransesesongen for å være over. Når en tenker tilbake på sesongen, har Ragne hatt en eventyrlig fremgang, og vi ser med spenning fram mot neste sesong.

Kvinneklassen i VM ble forøvrig vunnet av Martina Sáblíková/CZE i kamp med Miho Takagi/JPN, mens herreklasssen ble vunnet av Patrick Roest/NED foran Sverre Lunde Pedersen.

Resultater

Ragne i fint driv mot ny pers på 500m (Foto fra NRK TV)

Ragne i fint driv mot ny pers på 500m (Foto fra NRK TV)