Jørgen Sæves bytter klubb

Johann Jørgen Sæves har valgt å bytte klubb foran kommende sesong. Jørgen kom til Aktiv SK fra Båstad IL før 2010-sesongen og går nå tilbake til Båstad. Jørgen har vunnet landsmesterskap (2012) og NM junior (sprint, 2013) for Aktiv. Han har tidligere flere medaljer fra NM junior allround, og i år tok han bronse på 500 meter i NM Senior enkeltdistanser i Stavanger. Jørgen representerte Norge i World Cup i Heerenveen i februar på 500 og 1000 meter.
I Aktiv har Jørgen vært en viktig brikke i klubbens junior/elitegruppe. Han har på en fin måte bidratt til et godt treningsmiljø både sportslig og sosialt. Jørgen er nå en del av forbundsgruppen «elite fart». Vi i Aktiv SK ønsker Jørgen lykke til med den videre satsingen. Vi håper å se mye til ham både på TV fra baner ute i verden og som gjest på Valle Hovin. Jørgen beholder medlemskapet i Aktiv SK.

Jo Wiklund, klubbleder

   Johan Jørgen Sæves

 

Johan Jørgen Sæves