På treningssamling i Hardanger

Gutteløftet er en treningssamling som har pågått på Lofthus Camping i Hardanger denne uka. I underkant av 30 gutter har deltatt på samlingen som foregikk i et naturskjønt område.

Fra Lars Rambøl, som er morfar til Tinius Rambøl Alme (rekrutt) og har fulgt Gutteløftet fra sidelinjen, har vi fått  bilder og noen ord. Foruten Tinius deltok Linus Risnes (10 år) fra ASK. Det har vært daglige treningsøkter. På mandag deltok Sverre Lunde Pedersen og Håvard Holmefjord Lorentzen fra landslaget. Ellers har det vært fjelltur, bading, skyting med salonggevær, rakettoppskyting med vann / luft med trykk fra luftpumpe, og gokart. Lofthus Camping har vært et idyllisk sted å være. Guttene bodde i en frukthage med en helt praktfull utsikt. Det var som å være midt inne i et prospektkort.

Linus og Tinius flankert av Sverre Lunde Pedersen og Håvard Holmefjord Lorentzen (Foto: Lars Rambøl)

Linus og Tinius flankert av Sverre Lunde Pedersen og Håvard Holmefjord Lorentzen (Foto: Lars Rambøl)

Deltakere, trenere og landslagsløpere (Foto: Lars Rambøl)

Deltakere, trenere og landslagsløpere (Foto: Lars Rambøl)