Topp trening av jentene på Bolærne

Ni ASK-jenter var med på Jenteløftet 2015 som også i år ble arrangert i maritime omgivelser på Østre Bolærne i Vestfold.
Mens Gutteløftets første samling valgte seg fagre Hardanger, ble Jenteløftet for femte gang arrangert på øya Østre Bolærne en halvtimes båttur fra Tønsberg. Samlingen startet søndag 21. juni. I fem dager har jentene bodd på flermannsrom i den tidligere militærkasernen, på tvers av klubber. Og treningsinnsatsen har virkelig vært imponerende! Det hjalp nok på motivasjonen at landslagstrener Edel Therese Høiseth og forbundsjentene besøkte øya fra søndag til mandag. En av treningsøktene var identisk med den forbundsgruppa selv kjører. Tøff og effektiv trening, bekrefter voksne som deltok på bare halve fartslek-økta, men var støle i lang tid etterpå.
     Ellers sto klatring, bading, "Mesternes mester" og foredrag av Birgit Skarstein fra rolandslaget og Arne Jørstad Rise, forfatteren bak "Norske vinnerskaller", på programmet. Maten er ikke mindre viktig på en samling som dette, og Bjørg Hagelund (ASK) og Inger Brit Furnée (Asker) sto for en heroisk innsats på kjøkkenet. Fisk og kjøtt fra grillen ble servert hver dag.
     Fra vår klubb deltok Marichen Hagelund, Ylva Krogsmyr Holberg, Ragne Wiklund, Martine Verket Lauvstad, Emilie Sparre Njøs, Anna Malt Marøy, Julie Berg Sjøbrend, Jenny Risnes og Johanne Aas. ASK har også vært representert med Bjørg Hagelund og Monika Risnes, mens Renate Jeppson fra Nesodden var med som trener. Også i år var været det aller beste. Samlingen ble avsluttet fredag 26. juni, og sannsynligheten er stor for at det var noen støle jenter med behov for å sove ut, som vendte hjem fredag.

Med forbundsjentene: Bak f.venstre: Martine Verket Lauvstad, Ragne Wiklund, Hege Bøkko, Sofie Haugen, Martine Ripsrud og Ida Njåtun. Foran f.v: Ylva Krogsmyr Holberg, Anna Malt Marøy, Emilie Sparre Njøs, Jenny Risnes, Johanne Aas og Julie Sjøbrend (Foto: Monika Risnes)

Med forbundsjentene: Bak f.venstre: Martine Verket Lauvstad, Ragne Wiklund, Hege Bøkko, Sofie Haugen, Martine Ripsrud og Ida Njåtun. Foran f.v: Ylva Krogsmyr Holberg, Anna Malt Marøy, Emilie Sparre Njøs, Jenny Risnes, Johanne Aas og Julie Sjøbrend (Foto: Monika Risnes)

Denne øvelsen får dere kondis av, jenter! (Foto: Monika Risnes)

Denne øvelsen får dere kondis av, jenter! (Foto: Monika Risnes)