Meld deg nå til AC/DC-konserten 17. juli!

Kan du forestille deg hvordan ASK hadde klart seg uten inntektene fra de store konsertene på Valle Hovin? Hadde vi klart å skaffe penger til å holde vårt aktivitetsnivå? Hadde vi måttet flerdoble medlemskontingenten? Eller betale alle reiser og alle startkontingenter selv? Eller arrangere loppemarkeder? Eller ta tusen småjobber gjennom året? Eller hadde det vært å drive på sparebluss???

Uten god økonomi er det vanskelig å oppnå suksess. Derfor er klubben veldig heldig som får disse mulighetene. Men inntektene avhenger av at medlemmene stiller opp. Hvis ikke vi gjør en god jobb, så er det mange andre som gjerne tar over. Er vi glade i skøytesporten? Ønsker vi at ASK skal være en klubb som synes i skøyte-Norge? Ønsker vi at våre aktive skal få muligheten til å utvikle seg, delta og hevde seg? Da håper vi at du stiller opp og tar et tak disse få dagene. Reserver noe timer den 17., 18. eller 19. juli til dugnadsarbeid! Det går i vakthold, rydding og salg av pølser og brus. Jo flere som stiller, jo mindre jobb blir det på hver enkelt.

Fra en tidligere konsert (Foto: Sven-Åge Svensson)

Fra en tidligere konsert (Foto: Sven-Åge Svensson)

Rydding etter en tidligere konsert (Foto: Sven-Åge Svensson)

Rydding etter en tidligere konsert (Foto: Sven-Åge Svensson)