Konsertdugnaden gjennomført med god hjelp

Av Hege Bratli

AC/DC gjorde jobben på scenen foran 40 000, mens vi gjorde jobben i pølsekioskene, noe vakthold og ikke minst all ryddingen!
I pølsekioskene stilte flere av våre skøytevenner opp for vår klubb.  Vi kan nevne bla. en flott gjeng fra Jevnaker, Båstad, venner og kjente av egne medlemmer.. Tusen takk for innsatsen alle sammen!  
Til tross for at det kun var 25 medlemmer av Aktiv SK som stilte på dugnaden, gjennomførte vi også ryddejobben på en fantastisk måte. Takk til våre egne medlemmer, samt en ekstra stor takk til dere som vi leide inn. Dere gjorde alle en glimrende jobb. Kan nevne at det var skøytevenner fra bl.a. Båstad, Asker og Oslo Speedskaters. Vi har aldri vært så tidlig ferdig etter en konsert, noen gang!

I september rives store deler av bygningene på Valle fordi VIF skal begynne byggingen av sin nye arena. Derfor var det vemodig å tenke på at dette kan være siste gang det ble arrangert en konsert på Valle Hovin før det forhåpentligvis står en skøytehall der. Det store spørsmålet blir da hvordan Aktiv Skøyteklubb skal klare å skaffe så gode inntekter i årene fremover? Klubbens høye aktivitetsnivå har vært helt avhengig av konsertdugnadene. Nå som konsertdugnadene blir borte, blir det en stor utfordring for klubben å skaffe inntekter.

Som ansvarlige for de siste årene med dugnader, har Henning Hagelund og jeg hatt et supert samarbeide med Christian Schøyen i LiveNation. Vi er så takknemlige for den tilliten Christian har vist oss gjennom mange år. Vi får håpe at det til tross for at det skal bli store forandringer på Valle, likevel kan arrangeres konserter der. Vi får krysse fingrene!

På vegne av Aktiv Skøyteklubb, tusen takk! Fortsatt god sommer!

(Fotos: Hege Bratli og Sven-Åge Svensson)

AC/DC gjorde jobben på scenen! (Foto: HB)

AC/DC gjorde jobben på scenen! (Foto: HB)

Mye rart å finne etter konserten. Oskar Risnes med hodepynt "liksom-spiser" gammel pizza. (Foto: SÅS)

Mye rart å finne etter konserten. Oskar Risnes med hodepynt "liksom-spiser" gammel pizza. (Foto: SÅS)