Vellykket dugnad på Bislett

Olympiastadion fra 1952 fikk igjen besøk av skøyteløpere da Aktiv skøyteklubb feide søpla av banen under helgens Findings Festival. Hege Bratli hadde satt opp sterke arbeidslag på fem økter fra fredag kveld til søndag formiddag. Løpere, foreldre, slekt og venner i hele spennet fra 12 til 80 år var i aksjon, og sørget for at vi hele veien lå foran skjemaet slik at banen ble klar i tide. Tusen takk for innsatsen alle sammen, og en spesiell takk til Hege som imponerte med å rydde, instruere og organisere nær sagt døgnet rundt gjennom hele helgen!
I følge Hege var oppdragsgiveren "Live Nation" svært fornøyd med jobben som vi gjorde.

Bjørg Hagelund, Kjell Riise og Hege Bratli. (Foto: Henning Hagelund)

Bjørg Hagelund, Kjell Riise og Hege Bratli. (Foto: Henning Hagelund)

Henning Hagelund og Keith Price. (Foto: Hege Bratli)

Henning Hagelund og Keith Price. (Foto: Hege Bratli)