Unni Knudsen fyller 70 år

Unni holder seg svært godt, og det er utrolig at hun fylte 70 den 18. mai. Unni er virkelig en av klubbens mest trofaste medlemmer. Hun kom til byen fra Stange som 17-åring og meldte seg inn i ASK hvor det den gang var "voldsomt" med jenter. Gerd Inger de Groot og Sigrid Sundby ble hennes treningskamerater. Nå var ikke Unni av de som var mest glad i å trene, men hun hevdet seg bra i noen NM, og som høydepunkt i karrieren, ble hun tatt ut på landslaget til nasjonskamp mot Sverige og Finland i Stockholm. Bare flyturen var den gang en stor opplevelse.

Etter hvert gikk Unni over i det administrative hvor hun har gjort en formidabel jobb. Hun har vært medlem av HK (Hurtigløps-komiteen) og klubbens styre - bl.a. som nestleder. En tid satt hun også i hurtigløpskomiteen for damer i Skøyteforbundet. Ellers har hun vært med i arrangementskomiteen for uttallige mesterskap og andre løp på Bislett, på Valle Hovin og på Hamar. Det morsomste var jobben som nestleder for sekretariatet under OL i Vikingskipet. Det var et godt samhold og en uforglemmelig stemning. Unni hadde lagt skøytene på hylla, men har hatt noen gjesteopptredener på isen i det siste.

Unni er alltid klar til innsats for klubben og skøytesporten. Hun er aldri vond å be. Godt humør er hennes varemerke. Hun har nå vært nestleder i ASKs Liga-team i mange år, og lot seg i vår velge til leder. Dermed blir det nok mange Oslo-turer fra Stange. Hun har nemlig flyttet tilbake til barndomshjemmet.

Vi gratulerer hjerteligst med dagen og håper å nyte godt av hennes innsatsvilje i mange år fortsatt! 

(Foto: Sven-Åge Svensson)

(Foto: Sven-Åge Svensson)