Ligaens årsmøte

ASK Liga Team som den offisielt heter, er en forening av ASK-medlemmer over 35 år med bakgrunn som aktive, ledere eller funksjonærer i klubben. Den er en støtteforening for Aktiv Skøyteklubb og også et sosialt treffpunkt. 

Ligaens årsmøte fant sted tirsdag 28.4. på klubbrommet, med 22 fremmøtte. Det var først en liten oppsummering av aktivitetene i 2014, før regnskapet ble resentert med et beskjedent overskudd og noen kroner "på bok". Roy Thauland og Tore Johnsen takket av som hhv. leder og kasserer etter mange års tjeneste. Unni Knudsen rykket opp som leder, Berit Haugård fortsetter som medlem. Nytt medlem er Otto Dalberg, og ny kasserer er Keith Price. Tore Johnsen erstatter Jan Olsen som revisor. Med kaker og kaffe/te/mineralvann til var det også litt vennskapelig diskusjon om sider av skøytesporten og spesielt om hva som skjer med Valle Hovin.

Ligaen har 52 medlemmer, men det er absolutt rom for flere. Har du tenkt på om Ligaen er noe for deg? Se under "Adresser" i hovedmenyen.

(Foto: Sven-Åge Svensson)

(Foto: Sven-Åge Svensson)