ASK søker erstatning fra kommunen!

Østlandsendingen hadde i går et innslag om den manglende isen på Valle Hovin hvor de også intervjuet Aktiv Skøyteklubbs leder, Henning Hagelund. Henning sa da et klubben vil søke erstatning fra Oslo kommune for tapte inntekter og for ekstrautgifter. De tapte inntektene skyldes at både "Skøytesportens dag" og "ASK-cupen" har måttet avlyses så langt. Ekstrautgiftene gjelder reiseutgifter som klubben pådrar seg for at løperne skal finne treningsmuligheter andre steder.

Østlandssendingen hadde også filminnslag med Henning midt oppi et fuktig Valle Hovin uten skøyteis (se bildet). Videre hadde de et intervju med seksjonssjef i Bymiljøetaten, Per Øien, som sa at gamle sirkulasjonspumler under banen har skapt store problemer. "Noen anlegg, som Valle hovin, er jo så gamle at ting kan skje hele tiden".

Det er fortsatt usikkert når det kan bli skøyteis. Én ting er imidlertid sikkert: det mangler ikke på argumenter for å bygge nytt på Valle Hovin!
Les mer her

Foto: Edin Babic / NRK

Foto: Edin Babic / NRK