Norgescup 2 + jr.C løp - Hamar

Eidsvold Turnforening har denne helgen arrangert NC2 i Vikingskipet, med innlagt jr.C-stevne for uttak til junior C / B landskamp mellom GER-NED-NOR.
Uttaket til landskampen for jr.C-løperne var opprinnelig satt opp i ASK Cupen. Stor takk til ETF for at de tok over denne jobben på kort varsel da isen ikke dukket opp på Valle!
10 ASK-løpere har vært i aksjon på forskjellige distanser denne helgen.

I junior C-stevnet deltok Kyrre Otto Linnestad og Ragne Wiklund. Både Kyrre og Ragne gjorde sine saker veldig bra. Kyrre satte pers på både 500m og 3000m med tidene 45,34 og 4,57,23.
Ragne vant 1500-meteren i jenter jr.C og tok 3.plass på 500m. Det skal holde godt til en plass blandt de fire jentene som skal tas ut til landskampen i Nederland.
Landslagsuttaket for jr.B-løperne var lagt til NC2-løpene. Allan Dahl Johansson, Marius Bratli og Lars Ottar Jorde var våre deltagere i denne klassen.
Alle gutta kan krysse av for meget godkjent etter helga. De satte tilsammen syv personlige rekorder. Vi viser til resultatene, men må nevne Marius sin 500m på 38,50 og Allans pers på 3000m
med 4.05,53 som kun var 0,3 sek bak Kjetil Stiansens klubbrekord. Allan sikret seg også landslagsplass ved å være beste løper sammenlagt på kvalifiseringsdistansene.
Våre forbundsløpere, Jørgen og Simen, noterte seg for hver sin 2.plass på 500m. Jørgen på lørdag med 36,80, Simen på søndag med 36,77.
Resultater:  lørdag søndag