Gullkarusell nr 1

Årets og sesongens første Gullkarusell-løp ble gjennomført med særdeles godt oppmøte. Hele 65 jenter og gutter opp til junior C + stilte til start tirsdag 13/1. Her var det flere gode løp tross litt motvind på vekslingssiden. Raskest på 500m var junior C-løper Kyrre Otto Linnestad som seiret knepent med tiden 45,78 foran parkamerat Oskar M Risnes på 45,90. I jenter junior C tok Ragne Wiklund 1. plass med tiden 47,26. På 2. plass kom Ylva Krogsmyr Holberg med utepers på 48,84 foran Emilie Sparre Njøs også med ny, fin utepers på 49,56. 
Bak disse yngler det av gode jenter og gutter blant aldersbestemte klasser, rekrutter og skøyteskole-elever. Flere av skøyteskolens løpere fikk notert seg tider for aller første gang.
Kafeen i 2. etg. er alltid åpen tirsdager, og det smaker ekstra godt med varm saft og nystekte vafler. Takk til vaffelsteker og leder for skøyteskolen, Sverre Vangen, hnas kone samt alle frivillige trenere og funksjonærer.

 
Per Otto Linnestad

Resultater

David Luangtep Vangen og Linus Risnes ved et tidligere Gullkarusell-løp. (Foto: PO Linnestad)

David Luangtep Vangen og Linus Risnes ved et tidligere Gullkarusell-løp. (Foto: PO Linnestad)