Simen til Calgary

Simen Kroken reiste onsdag 3.februar til Calgary for et 7 uker langt treningsopphold. Han vil dermed oppholde seg i Canada resten av denne sesongen.

Simen har kjøpt seg inn som medtrenende i en av treningsgruppene som er etablert i Olympic Oval programmet. Her trener også tre andre nordmenn samt flere meget raske canadiere. Simen har leid seg inn i leiligheten til to av de andre norske gutta under oppholdet.

Med dette treningsoppholdet håper Simen å kunne løfte seg enda et lite hakk nærmere sprinteliten. Treningsforholdene i ovalen i Calgary ligger i hvert fall godt til rette for å kunne få til dette. I treningsgruppa er det løpere som har 500m tider lavt på 35tallet, så her vil det definitivt kunne bli fart på rundene ved behov.

Simen har planer om å gå alle løpene som er terminfestet i hallen ut sesongen. Det betyr tre Time Trials løp i februar, samt Grand Prix og Olympic Oval finalen i mars.

Klubben ønsker Simen lykke til med treningsoppholdet.

SIMEN KROKEN - HER FRA WORLD CUPEN I INZELL FØR JUL

SIMEN KROKEN - HER FRA WORLD CUPEN I INZELL FØR JUL