Slutt for i år!

Tradisjonen tro - tror jeg vi kan si - slutter skøytesesongen med en fin dag hvor alle undrer: hvorfor skal Valle Hovin stenge akkurat nå? Det er jo så fint, og vi ser for oss flere fine dager nå som det går mot lysere tider. Men det er nok ubønnhørlig forbi for i år!

En slank, lyshåret dame prøver seg med noen nølende skjær. Er det ikke Ellen Kathrine Lie? Hun og Petter Andersen var ASKs stjerneduo helt på begynnelsen av 2000-tallet. Ellen Kathrine la opp tvert i 2002 og har ikke vært på isen inntil forrige lørdag. Men hun finner raskt tilbake til stilen. Det er med skøyter som med sykkel: har en først lært det... Hun innrømmer at det er ganske morsomt igjen. Kanskje ser vi mer til henne neste år?

Petter Andersen, derimot, har vi sett jevnt og trutt hele vinteren. Han stiller opp alene, eller med egne eller andres barn. Sønnen Eirik prøver seg med trikå. Han er ivrig. Kanskje finner vi en ny Andersen høyt på resultatlistene om noen år?

Det har vært en sesong preget av provisoriske løsninger på Valle Hovin. Byggearbeidene med Vålerengas nye stadion går sin gang, og om et par år skal vi også ha garderober etc. i det nye bygget. Forhåpentligvis er også det en provisorisk løsning inntil den etterlengtede hallen står der. Vi venter spent på klarsignalet.

Petter Andersen og Ellen Kathrine Lie

Petter Andersen og Ellen Kathrine Lie