Vellykket dugnad på Adele-konserten!

Takket være Hege Bratlis gode kontakt med Live Nation, og ASKs gode innsats ved tidligere konserter, fikk vi jobben med å sette opp og rigge ned klappstolene på selve gulvflaten. Hele 9600 stoler ble merket og utplassert i nøye oppmålte rekker i løpet av lørdag samt  søndag formiddag. Sent søndag kveld, etter konserten, ble de klappet sammen og stablet på paller, 80 stoler i høyden! Arrangøren var meget fornøyde med jobben som ble gjort.

Vi må berømme Hege Bratlis innsats for å skaffe klubben dugnadsjobber og med å stampe fram folk til dugnadene. I tillegg jobber hun selv fra ende til annen. Hun gjør en stor jobb for klubbens økonomi og aktivitetsnivå. 

Ryddegjengen søndag kveld med Hege Bratli liggende (utslitt?) foran. Foto: Nils Einar Aas

Ryddegjengen søndag kveld med Hege Bratli liggende (utslitt?) foran. Foto: Nils Einar Aas

Stein Opdahl m/ flere i gang med oppsettingen (Foto: Hege Bratli)

Stein Opdahl m/ flere i gang med oppsettingen (Foto: Hege Bratli)

9600 klappstoler klare for innrykk (Foto: Hege Bratli)

9600 klappstoler klare for innrykk (Foto: Hege Bratli)