Flotte resultater i Landsmesterskapet og Junior World Cup

En flott skøytehelg ligger bak oss. På Marienlyst i Drammen ble det arrangert et flott Landsmesterskap. Blant de 160 kvalifiserte løperne var Maiken Nerstad Gundersen, Johanne Øyen Aas, Viktor Smedstad Haukaas, Julie Berg Sjøbrend, Jørgen Mugaas Andresen, August Middelkoop, Emilie Sparre Njøs og Kyrre Otte Linnestad representanter for Aktiv Skøyteklubb i mesterskapet.

Johanne stakk av med tre gullmedaljer- på 500m og 1500m lørdag, og 1000 meter på søndag. Julie ble landsmester på 1500m og i lagtempo for Akershus og Oslo Skøytekrets. I dag ble den en flott sølvmedalje på 1000 meter for Julie.  Flere noterte uteperser på Marienlyst stadion som bød på flotte forhold, og Maiken fikk Innsatspremien satt opp av Lars Finsen.

Vi gratulerer alle løpere og trenere med flotte resultater, og en stor takk til Drammens Skøiteklubb for et flott arrangement.

Komplette resultater fra Landsmesterskapet 2017 finner du her:

http://www.drammenssk.org/news/resultater-landsmesterskapet-2017?tm=

I Erfurt var det World Cup for junior og neo-senior i helgen. På det norske laget var Marius Bratli, Allan Dahl Johansson og Ragne Wiklund fra Aktiv. Der ble det ny pers og sølv til Allan på 1000 meter. I WC sammenlagt ble det sammenlagtseier for de norske gutta på teamsprint og lagtempo. Vi gratulerer!

Komplette resultater fra Erfurt finner du her:

http://www.speedskatingresults.com/index.php?p=2&e=17465

På Hamar ble det arrangert internasjonalt veteranstevne, også her med deltakelse fra vår klubb. Komplette resultater finner du her:

http://www.speedskatingresults.com/index.php?p=2&e=17467

Takk for en flott idrettshelg med masse idrettsglede!