Calgary + Stavanger = Sesongslutt

Mange av våre aktive løpere har benyttet den siste uka av sesongen til å gå rekordløp i h.h.v Calgary og Stavanger. Allan, Simen og Jonas sammen med trener Arild tok turen over" dammen" for å pynte på persene i Calgary, mens Marius, Thomas og Kyrre tok turen over "fjellet" til Stavanger.

Resultatet ser ut til å være meget vellykket for begge alternativ. Veldig mange personlige rekorder er satt denne siste uka av sesongen. Vi lister ikke alle her, men viser til resultatlistene. Dog må vi nevne noen enkeltresultater. Allans 1000m og 1500m i Calgary var av høy internasjonal klasse. Tidene 1.09,33 og 1.46,61 er gode å ta med seg inn i en ny treningsperiode!

Fra Stavanger meldes at Marius var så tett på 36-tallet på 500m som mulig, ny pers 37,00! Thomas klarte å slette 7-tallet på 5000m - ny pers 6.59,19! Både Marius og Thomas pyntet på 1000m tidene. Marius 1.12,98 og Thomas 1.17,06.

Da er sesongen 2016-2017 historie!

Resultater Calgary                             Resultater Stavanger

DETTE TREKLØVERET FÅR STÅ SOM REPRESENTANTER FOR EN MEGET GOD SESONG FOR ASK!!

DETTE TREKLØVERET FÅR STÅ SOM REPRESENTANTER FOR EN MEGET GOD SESONG FOR ASK!!