Maiken fikk perseprisen!

ASK hadde i år sesongavslutning på Frogner stadion. Det var godt frammøte både blant unge og gamle. I år var det mange meritter å feire med både juniorverdensmester, norgesmestre og landsmestre. 

Perseprisen, en pris som går til den som forbedrer seg mest gjennom sesongen gikk i år til Maiken Nerstad Gundersen. Hun forbedret seg med nesten 8 sekunder på 500m og 19 sekunder på 1000m. Veldig bra jobbet gjennom sesongen, Maiken! Sigurd Eliassen Kverndokk og Jacob Kielland Hansen fulgte på de neste plassene, også de med kraftige forbedringer.

Thomas Lande Eriksen fikk et stipend etter å ha hatt en flott sesong med stor framgang. Stipendet ble delt ut av ASK Ligateam. Ligaen er en en selvstendig gruppe av seniorer og veteraner som brenner for skøytesporten og støtter opp om klubben vår på ulike vis.

Jeg vil takke Ligaen, kakebakere, arrangører og løpere for innsatsen. Så er det bare å gå løs på neste sesong!