Da er isen kommet!

Valle Hovin åpnet for sesongen i dag - 1. november - som planlagt. Det har vært både løpere med fartstrikå og lengdeløpsskøyter på ytre bane, og publikum med bandy- og kunstløpsskøyter på indre bane. I resepsjonen er Odd Arild klar til å leie ut skøyter, slipe, servere varme pølser, kakao mm.

Valle-isen er et stabilt tilbud for de som vil drive vinteridrett. Det gjelder særlig på denne tiden når det ikke finnes snø, og mens det begynner å bli ufyselig å sykle, spille fotball eller drive annen idrett utendørs. Lørdag er det spådd en del sol, så da er det bare å slå til og få med seg sesongens første, fine skøytehelg.

Terje Erfjord (t.v.) og Espen Hansen tar av kalosjene for å prøve sesongens første skøyteskjær. (Foto: Sven-Åge Svensson)

Terje Erfjord (t.v.) og Espen Hansen tar av kalosjene for å prøve sesongens første skøyteskjær.
(Foto: Sven-Åge Svensson)

Odd Arild Ødegaard (t.h.) hjelper Pål Gulliksen å komplettere utstyret.  (Foto: Sven-Åge Svensson)

Odd Arild Ødegaard (t.h.) hjelper Pål Gulliksen å komplettere utstyret.
(Foto: Sven-Åge Svensson)