NM i allround og sprint 29-30. desember

IMG_0106.JPG

Aktiv hadde flere løpere med i NM denne romjulshelgen 29-30. desember. I Arendal ble det arrangert NM i allround, mens det ble arrangert NM i sprint både for juniorer og seniorer på Gol. Den som kom høyest i sammendraget fra Aktiv var Ragne Wiklund som fikk sølv i kvinner allround. En flott prestasjon! Allan Dahl Johansson deltok i menn senior, men trakk seg etter første dag etter en 5. og 6. plass på henholdsvis 500 meter og 5000 meter.

I sprint hadde vi løpere i både senior og juniorklassen. I junior kvinner ble Julie Berg Sjøbrend nummer 12 og Emilie Sparre Njøs nummer 20, mens i menn senior ble Marius Bratlie beste Aktivløper med en sjuendeplass. Simen Kroken ble nummer 9.

Bildet er tatt av Jo Wiklund.

Resultater finner dere her:

NM Allround

NM Sprint