Gullkarusell 1 2018/19

IMG_6853.JPG

Sesongens første Gullkarusell ble arrangert tirsdag 11. desember. Det var god deltakelse fra alle nivåer på skøyteskolen. Blå og grønn gruppe gikk 100 meter, mens rød gruppe (den eldste gruppen) fikk prøve seg på 400 meter. For mange ble dette deres første skøyteløp, mens andre var også med i fjor. Denne delen ble avslutte med en fellesstart på 400 meter. Etter at skøyteskolen og rekruttene hadde gått 400 meter, ble det arrangert klubbløp over 500 meter for alle fra 11 årsklassen til veteraner.

Som følge av nye bestemmelser har arrangementskomiteen valg ikke å publisere resultater for barn fra 10 år og nedover (dvs. rekrutter). Dette er også årsaken til at det har tatt litt tid før resultatene ble lagt ut.

Resultater fra 11 år og oppover finner dere HER.