Allan og Ragne fortsetter fremgangen!

Under World Cup-løpene i Heerenveen/NED gjorde våre to representasjonsløpere nye flotte løp. Allan ble igjen beste norske på 1500 meter med en 6. plass og tiden 1.44,81. Det var bare et drøyt sekund etter vinneren Thomas Kroll/NED. Fire av løperne foran Allan deltok ikke forrige week-end, så det var en meget sterk prestasjon av Allan. Han er nå virkelig en å regne med i verdenseliten. Allan overrasket også med en 10-plass på 1000 meter. Tiden 1.08,9 var også bare ca ett sekund bak vinneren Kjeld Nuis/NED. Allan er jo ingen sprinter, men sisterunden på 25,9 var det absolutt ingen som straffet.

Ragne gikk gode løp på 1500 meter og 1000 meter med hhv. 1.57,86 og 1.17,35. Den siste var personlig rekord. Plasseringene var imidlertid svake, så hun ligger nok litt utsatt til i A-gruppa. Det vi venter på, er imidlertid at Ragne skal skal ta steget opp i A-gruppa på 3000m. Hun ble nå nummer 5 i B-gruppa på ny personlig rekord og ny norsk juniorrekord med 4.07,31 - like bak Ida Njåtun.

Resultater

Allan hever fornøyd fingeren etter målgang på 1500 meter (foto fra ra NRK TV)

Allan hever fornøyd fingeren etter målgang på 1500 meter (foto fra ra NRK TV)