Bra ASK-resultater på Jevnaker!

Et knippe ASK-løpere, fra 11 år til veteran, stilte til start i Krystallcupen lørdag. Med sol og snø ble det en flott skøytedag med førjulsstemning på Jevnaker stadion. 500- og 1000-meter sto på planen, foruten teamsprint, der Aktiv-OSK og Aktiv 1-lagene forøvrig kapret de to første plassene i 10-12 år.

Julie Sjøbrend viser stigende form om dagen og vant Junior B-klassen sammenlagt etter en sterk 1000m. Klasseseier ble det også for Eirik Andersen i 11-årsklassen. Det er er ellers fristende å melde Erik Vea på i Jr. C– klassen neste gang – for nå er det temmelig jevnt mellom han og de yngste juniorløperene våre. Får vi en duell på Valle snart?

Monika Risnes

Resultater

Vinnerlaget i teamsprint ved fra v. Tinius Rambøl Alme, David Luangtep Vangen og Fredrik Pedersen (OSK). (Foto: Monika Risnes)

Erik Vea (Foto: Monika Risnes)