Hamar-lekene

Hamarlekene 20-21. januar i Vikingskipet ble en veldig hyggelig og spennende opplevelse for våre 19 påmeldte Aktiv SK-løpere som stilte til start blant 279 skøyteløpere fra 32 Skøyteklubber. Våre løpere satte mange nye perser. Hyggelig med masse fine bilder. Takk Gerrit, Monika, Alf, Petter, Kurt og Maren. Ekstra hyggelig å ønske velkommen til nye rekrutter som deltar for første gang. Mamma og journalist Monika Risnes melder om mange fine løp. Blant annet var det dueller mellom OSKs Miika Klevstuen og ASKs Eirik Andersen som møttes til dyst i tre av fire løp, begge gikk under den magiske 50-grensen for første gang i gutter 10 år. Gratulerer!
- Viktor Smedstad Haukaas klarte mesterstykket å gå 500 meter på 45,37 både lørdag og søndag samt pers på alle andre distanser! Slå den! Kvitterer med at Kyrre klarte også å få 10,88 på begge 100m passeringene på 500 meter. Det med elektrisk tidtaking fra startpistolen !! Merkelige greier. Skøyter er ofte tallmagi !! 
- Emmeline Berentsen har lært flere teknikker for rask takt i starten, og utbytte av å gli ut skjærene på langsidene, noe som fikk god uttelling i form av solid 500-pers i 10-årsklassen samt pers på 3 distanser i alt. 
Linus August Risnes og August Middelkoop tok begge storeslem og perset på alle 4 distiansene. Gratulerer!
Resultater.

Per Otto Linnestad