Sesongavslutningen

Rammen for årets sesongavslutning var ett av klasserommene til Valle Hovin videregående skole. Omgivelsene kan kanskje ikke kalles koselige, men opplegget var det tradisjonelle. Leder Jo Wiklund var opptatt på årsmøtet til Akershus og Oslo Skøytekrets. Styremedlemmene Snorre Kverndokk og Magnus Hagelund ledet imidlertid programmet helt utmerket. De ønsket velkommen og minnet om at det hadde vært en strålende sesong, sportslig sett.  

Aller først var det premieutdeling fra klubbmesterskapet mens wienerpølsene fikk lov til å bli ordentlig gjennomvarme. Det ble straks en lang kø foran pølsekjelen, så skikkelig pølse med lompe eller brød har ikke gått av moten. Etter at pølsene var fortært, fortalte Petter Andersen litt om sin skøytekarriere. Han var jo ASKs store løper på siste del av 1990-tallet og første del av 2000-tallet.

Deretter var det klart for utdeling av den populære perseprisen. For å gjøre det riktig spennende, fikk vi presentert plassene fra 10 og fremover, og den som sto igjen som nr, 1, var 11 år gamle Emmeline Berentsen. Gratulerer! Deretter fikk Marja Haartsen og Keith Price fra ASK Liga-team ordet for å dele ut premiene til beste jente og beste gutt. Jammen var det ikke Emmeline Berentsen som også stakk av med premien for beste jente! Premien for beste gutt gikk til Eirik Andersen.

Så ble publikum sluppet løs på kakefatene - som det var mange av. Men etterhvert kom vi til avdelingen for utmerkelser. Det vanket som vanlig blomsterbuketter til trenerne. Det begynner å bli mange trenere, og de gjør en uvurderlig jobb. Til slutt ble det annonsert utdeling av noen utmerkelser for lang og tro tjeneste. Hege Bratli fikk for innsatsen som styremedlem,  som  "konsertgeneral" og dugnadsleder. Sven-Åge Svensson fikk for innsatsen som redaktør for klubbavisa og websidene gjennom mange år, og som initiativtaker og leder for "Skøyteskolen for voksne" siden 1994. Henning Hagelund som mangeårig leder i klubben og som leder for anleggsutvalget og pådriver for en skøytehall på Valle Hovin. Carl Erik Sando som trener gjennom mange år, og også som viktig medlem i anleggsutvalget. Gavene var flotte litografier utført av Steinar Hansen, kunster og klubbens sportslige leder. 

Selv om sesongen allerede ligger et stykke bak oss, er det hyggelig med en skikkelig avslutning. Så kan øynene rettes for fullt mot neste sesong.   

20180514_182618c.jpg
Petter Andersen forteller fra sin karriere.

Petter Andersen forteller fra sin karriere.

Emmeline Berentsen med perseprisen.

Emmeline Berentsen med perseprisen.

Eirik Andersen får ASK Liga-teams premie til beste gutteløper.  (Alle fotos: Sven-Åge Svensson)

Eirik Andersen får ASK Liga-teams premie til beste gutteløper.

(Alle fotos: Sven-Åge Svensson)