Stor deltakelse i NM for veteraner

Aktiv skøyteklubb har mange ivrige veteranløpere (30+), noe som slo ut i stor deltakelse i NM for veteraner i Vikingskipet på Hamar i helgen. Hele 15 ASK-veteraner stilte opp, i tillegg til mange av våre treningskamerater og -venninner i LIK og Oslo Speedskaters. Da det var få andre løp denne helgen hadde arrangørene også tillatt en gjesteklasse hvor det deltok fem ASK-løpere: Axel Haartsen Njøs, Emilie Njøs, August Middelkoop, Marius Bratli og Simen Kroken.

På lørdagen hadde landslaget trening først, så det var optimale forhold i hallen da stevnet startet. Det var nok litt kaldere på søndagen, men det hindret ikke et vell av personlige rekorder og mange spennende oppgjør blant treningskamerater.

Tre Norgesmestere fikk vi også; Sara Hemmer (F60), Andreas Haugerud (M30) og Erik Vea (M65), i tillegg til mange enkeltdistansevinnere.

Det bør også nevnes at klubben stilte opp med mange frivillige både i speakerbua og som funksjonærer på banen, og til og med som arrangører av mesterskapet gjennom NSF Veteran Hurtigløp (John Solem og Jon Gauslaa).

Resultater finnes her

Foto: Hege Eliassen, Marja Haartsen, Snorre Kverndokk

Fra venstre: Ivar Njøs, Snorre Kverndokk, Marja Haartsen og Gerrit Middelkoop

Fra venstre: Ivar Njøs, Snorre Kverndokk, Marja Haartsen og Gerrit Middelkoop

Kurt Feiring og Snorre Kverndokk

Kurt Feiring og Snorre Kverndokk

Odd-Arild Ødegaard

Odd-Arild Ødegaard

Marja Haartsen

Marja Haartsen

Snorre Kverndokk

Snorre Kverndokk