Julie imponerer i landskamp

Våre jenter har igjen hatt en god helg på skøyteisen. Julie Berg Sjøbrend deltok i juniorlandskamp i Vikingskipet på Hamar mellom Norge, Sverige, Finland og Storbritannia 23. og 24. februar. Hun vant 3000 meteren på 4.43,72 og ble nummer to på 1000 meter, og nummer fire på 500 meter. Dessverre ble det diskvalifikasjon på 1500 meter etter et fall.

En annen av våre jenter som gjorde det bra i helgen var Emilie Sparre Njøs som deltok i Norges Cup (NC7) i den nye hallen, Arena Nord-Vest, i Kristiansund. Hun gikk sprintdistansene og tok bl.a. en andreplass på 500 meter på søndagen med tiden 45,85.

Ellers har våre seniorløpere prøvd seg på rask is i Calgary. Marius Bratli , Simen Kroken og Allan Dahl Johansson deltok i Time Trials lørdag 23.2, sammen med store deler av det norske, svenske, nederlandske, Italienske, kanadiske, amerikanske og kinesiske landslaget. Våre løpere hevdet seg bra i et felt med verdens raskeste løpere.

For resultater fra landskampen se her.

For resultater fra NC7 se her.

For resultater fra Time Trials se her.

Bilder: EF sportsfoto.

Julie på toppen av seierspallen på 3000 meter. Sølvet gikk til Arwen Szygenda og bronsjen til Sarrah Marie Sanderud

Julie på toppen av seierspallen på 3000 meter. Sølvet gikk til Arwen Szygenda og bronsjen til Sarrah Marie Sanderud

Emilie Sparre Njøs i fint driv.

Emilie Sparre Njøs i fint driv.