Valle Hovin stengt for sesongen!

Det er like vanskelig å akseptere hvert eneste år: Valle Hovin er stengt enda det er full vinter! Det er til og med det vakreste vintervær med 1 plussgrad og vindstille. Det kunne vært den fineste tiden for skøyteløp på hele sesongen. Det er mildere i været, og kveldene er lengre og lysere.

Fortsatt gjenstår det noen konkurranser som en trenger å trene til, slik som rekordløp i Stavanger om en uke og veteran-VM i Bjugn om to uker. Og så er det publikum - vi er ganske sikre på at det kommer til å være flere som oppsøker Valle Hovin de neste dagene og blir forundret over at portene allerede er stengt. Kunne det ikke være mulig holde åpent et par uker til?

“Kroken på døra” på Valle Hovin (Foto: Sven-Åge Svensson)

“Kroken på døra” på Valle Hovin (Foto: Sven-Åge Svensson)