ASK-mila

Emmeline Berentsen og Mads Nordhus etter 10 000 meter (Foto: Jo Wiklund)

Emmeline Berentsen og Mads Nordhus etter 10 000 meter (Foto: Jo Wiklund)

Clement Chaduc får medalje og gratulasjon av sven-Åge Svensson etter sin halvmaraton (foto: Henning Hagelund)

Clement Chaduc får medalje og gratulasjon av sven-Åge Svensson etter sin halvmaraton (foto: Henning Hagelund)

ASK-mila er et fellesstartløp som arrangeres på Valle Hovin på tampen av hver sesong. Distansene er 5000m, 10.000m og halvmaraton. I alt var det 41 løpere som stilte til start - tre løpere gikk 5.000 m, én gikk halvmaraton, og resten gikk 10.000m. Mange unge og noen riktig gamle fullførte løpet i regnvær på en ruglete is.

Clement Chaduc, franskmann, fullførte halvmaraton med bare 37- og 38 runder. Det var imponerende, særlig fordi forholdene ble verre mot slutten. Vidar Frisk Svendsen imponerte også - han har fullført ASK-mila 35 ganger, dvs samtlige som har vært arrangert!

Løpet var greitt organisert av Arrangementskomiteen med leder Magnus Haglund. Heidi Støen var overdommer og Henning Hagelund var speaker. Tidtaking er ikke lenger noe problem med MyLaps-systemet som ble styrt av Petter Andersen. Alle deltagere får eksakt sluttid, rundetider mm.

Resultatene finner du her.