Sponsortreff

Aktiv skøyteklubb i samarbeid med Ligaen, arrangerte et sponsortreff på Scandic Helsfyr hotell (en av klubbens sponsorer), onsdag 24. April. Klubbens leder Nils Einar Aas ønsket velkommen før Henning Hagelund ga oss status om hallprosjektet på Valle Hovin. Dessverre var det ikke mye nytt å melde, men det var fint å høre at anleggsutvalget med Henning i spissen fremdeles er optimister.

Etter dette hadde vi en gjennomgang av sesongen 2018/19. Trenerne Arild Nebb Ervik og Amund Sjøbrend ga oss en oversikt over sesongen som nettopp er ferdig,. Deretter kom et utvalg av løpere fra junior B tom. senior opp på podiet og hadde en samtale med Snorre Kverndokk om sesongen. Det var selvsagt anledning til å stille spørsmål både til trenere og løpere, noe mange benyttet seg av.

Til slutt fikk de sponsorene som hadde møtte opp, et signert bilde av klubbens forbundsløpere i sesongen 2018/19 (se bildet). Resten vil få dette i posten.

I denne sesongen har klubben hatt følgende sponsorer: Scandic Helsfyr hotell, Badstuspesialisten, Svein Svendsen trafikkskole, Robito, Skøytebutikken og Valle Hovin kiosk og kafeteria.

Forbundslopere_kvadrat.png