Ingen kunstis på Valle Hovin til vinteren

Denne uka kom nyheten om at det ikke legges kunstis på Valle Hovin til vinteren. De gamle kjølerøra er så lekk at Oslo kommune fant ut at anlegget ikke kan brukes. Konklusjonen ble derfor at Valle Hovin skal driftes som en naturisbane i kommende sesong, med åpning 1. desember. Det blir ingen organisert trening på banen, men det jobbes for at vi skal kunne bruke Frogner stadion isteden. Vi vet i skrivende stund ikke hvordan det blir, men la oss håpe at de klarer å holde en 400 metersbane åpen hele sesongen. Vi kommer tilbake til hva vi kan tilby av treningstilbud på is og hvorvidt vi blir istand til å arrangere en skøyteskole.

Det er nå bestilt to utredninger for å finne ut av hva en ny utendørsbane vil koste. Det første alternativet er å legge banen der den ligger nå, mens det andre er å flytte banen noen meter slik at det blir mulig å legge tak over banen en gang i framtida. La oss endelig håpe at kommunen lander på det siste alternativet, slik at ikke alt håp er ute for en gang å få et tak over Valle Hovin.

Dette er en tung stund for oss som jobber frivillig med å drive en skøyteklubb, og for at det skal være gode muligheter for å drive med skøytesport i Oslo. Vi får prøve å gjøre det beste ut av det, og håper på en kald vinter.

Bilde av valle hovin fra vår facebook-side

Bilde av valle hovin fra vår facebook-side