Full innsats på "Findings"

Den etterhvert årlige “FIndings Festival” gikk av stabelen på Bislet Stadion i helgen. Aktiv Skøyteklubb var blant dugnadsgjengene som på lørdag betjente barer og utsalg, og som på søndag ryddet opp etter lørdagens utskeielser.

Lørdag var det en trist dag, værmessig. Regnet sikte ned, men utpå ettermiddagen holdt det oppe. Salget av drikkevarer gikk strykende, og stemningen steg tilsvarende. Rapporter går ut på at tilhørerne så ut til å kose seg, og at Kygo, tross litt varierende kritikker i avisene, var et desidert høydepunkt.

Søndag var det heldigvis fint vær. Over hele gressbanen var det lagt et plastgulv som beskyttelse - 7000 kvm i alt. Hver plate dekket 2 kvm, så da kan dere regne ut hvor mange plater som måtte feies, brekkes løs og stables på paller. Én gjeng ryddet gulv, mens en annen gjeng sto for renovasjon. Gressmatten skulle etterlates ren for f.eks plastkrus, bakte poteter, papir, flasker, og korker (som det var ganske mange av).

Lørdag var rundt 10 ASKere i sving, mens søndag var antallet rundt 25. Takk til alle for innsatsen, og en stor takk til Hege Bratli som skaffer dugnadsjobb og dermed kjærkomne inntekter til klubben!

En humørfylt dugnadsgjeng, fra v.: Carl Erik Sando, Petter Andersen, Vegard Berentsen og Keith Price. (Foto: Sven-Åge Svensson)

En humørfylt dugnadsgjeng, fra v.: Carl Erik Sando, Petter Andersen, Vegard Berentsen og Keith Price. (Foto: Sven-Åge Svensson)

Stein Opdahl og Sven-Åge Svensson stabler gulvplater. Det ligger fortsatt “noen” igjen i bakgrunnen. (Foto: Petter Andersen)

Stein Opdahl og Sven-Åge Svensson stabler gulvplater. Det ligger fortsatt “noen” igjen i bakgrunnen. (Foto: Petter Andersen)