"Siste Indre" og KM måtte flyttes til Valle Hovin

Sunniva til v. og Knut til h. Bildene er tatt ved en tidl. anledning (foto: Sven-Åge Svensson)

Det tradisjonsrike "Siste indre" ble avholdt sist lørdag den 24.2. På grunn av isforholdene på Frogner stadion, ble arrangørklubben Oslo Skøiteklubb nødt til å flytte stevnet til Valle Hovin. På Valle er det solid kapasitet på fryseanlegget, og løperne som hadde tatt turen fra hele Østlandet, ble møtt av en innbydende og nærmest perfekt isparkett på Valle Hovin.

Aktiv SK stilte med et ganske redusert antall løpere dette stevnet, da flere avviklet vinterferie eller trengte litt hvile etter et hektisk løpsprogram i januar og februar. Det la imidlertid ikke noen demper på det hele. Ekstra spenning var det knyttet til at startlistene var slått sammen på tvers av klasser, noe som førte til ekstra fine dueller og prestasjoner.

For Aktiv var det Sunniva Johannessen og Knut Pedersen som førte an denne gangen. Sunniva gjennomførte to gode løp på 500 og 1500m, henholdsvis 47,45 og 2.35,75. Spesielt 500 meter ble en spennende duell mellom Sunniva og Ella Wotherspoon som representerer arrangørklubben OSK. Sunniva og Ella er gode treningsvenninner i det daglige, og de fikk nå muligheten til å måle krefter i et offisielt løp. Knut var som vanlig lynkjapp i åpningen, og kom i mål på 48,64 på 500m. På 1500m noterte Knut 2.44,34. 

Sindre Indre var kombinert med Kretsmesterskapet for Akershus og Oslo skøytekrets. Vi fikk dermed 2 kretsmestre: Sunniva Johannessen i klasse J jr.C og Knut Pedersen i klasse G jr.B.

I dag, tirsdag 27de, arrangeres det klubbmesterskap på Valle Hovin klokken 18.00 - sammen med OSK. For alle som vil heie på våre unge og lovende løpere - dere er hjertelig velkomne! Odd-Arild serverer pølser, kaffe og annet snacks i kiosken!

Arild Nebb Ervik

Resultater kl 11år-Jr.B Resultater kl rekrutt-10 år