Vellykket aktivitetsdag på Valle Hovin

Foto: Marja Haartsen

Hva kan passe bedre enn at Aktiv Skøyteklubb arrangerer skøyteaktivitetsdag for barn? Det skjedde på Valle Hovin i dag søndag 25. februar. Marja Haartsen hadde tatt på seg arrangementet etter forespørsel fra klubbens styre, og hun hadde hjelp av et par andre foreldre samt seks av klubbens unge løpere.

Mange familier med barn hadde funnet veien, og barna fikk prøve å skøyte forlengs og baklengs, under «hekker», rundt kjegler, samt leke «sisten». Til slutt var det en 400 meters runde med et 100-talls deltagere. Premie til alle som deltok. Marja forteller om gledelig respons: «når blir det mer aktivitetsdag eller skøyteskole?» hørte hun fra flere.

Skøyteskole ble det ikke i år. I og med den utsatte åpningen av banen ble det lite tid til å starte noen skøyteskole. Denne aktivitetsdagen skulle være en liten erstatning, Til neste år blir det sikkert skøyteskole igjen - og flere aktivitetsdager.

Som reklame for aktivitetsdagen hadde Marja laget plakater som ble satt opp ute og inne på Valle Hovin. Arrangementet ble annonsert på Valle Hovins Facebook-side og på Aktiv Skøyteklubbs Facebook-side og hjemmeside. Det var tydelig at mange fra nærområdet deltok, og vi har god tro på at et nyåpnet Valle Hovin, og Aktiv Skøyteklubb, vil bidra til en skikkelig oppsving for skøytesporten i denne delen av byen.

Sven-Åge Svensson

Nedenfor noen bilder fra dagen. Fotos: MH=Marja Haartsen. Øvrige bilder: Sven-Åge Svensson.