Sterk innsats både i Skipet og på Gol

Viktor Smedstad Haukaas leverte en særdeles overbevisende 5000 meter utendørs på Glitre stadion. (Foto privat)

OSLO/HAMAR/GOL: Ni løpere fra ASK stilte til start i den 20. utgaven av Sandefjordløpet 17. og 18. februar. Foruten fire ganger Boldingh Debernard (en prestasjon i seg selv!), i ulike jenteklasser, var ASK representert med junior B-løperne Aron Feiring, Knut Pedersen og Emmeline Berentsen, Sunniva Haug Johannessen (junior C) og Ulrik Evenmo Ervik (G12.)

Lillesøster Liv Boldingh Debernard satte standarden med raske 14.12 på 100 meter. Og av resultatlistene kan vi se at det ble flere perser, i et stevne der over 300 deltakerne satte ikke mindre enn 592 personlige rekorder.

Vi kan gratulere Inka i junior A, som gikk under 50 på 500 meter for første gang! Søster Helle noterte en sterk, ny pers på 47 og noen små. Ulrik er stadig i norgestoppen i 12-årsklassen, så også i dette stevnet. Sunniva var ikke helt i form denne helgen, men gikk tre distanser på overbevisende vis. Knut satte pers på søndagens 1500 meter med 2.35,34, mens Aron var revansjelysten etter at vekslingskluss spolerte lørdagens 1500 meter. Revansje ble det, med fin pers på 1000 meter på tampen av sesongen. TIDER  

Samme helg ble det gått norgescup på Gol. Her tok vår neosenior Viktor Smedstad Haukaas seieren sammenlagt under et stevne på gnistrende  vinterforhold utendørs. Finere forhold blir det neppe, enn på Glitre stadion denne helgen: Resultater.