3 ASK-deltagere - 3 medaljer i Veteran-VM.

Verdensmesterskapet for veteraner gikk i Bjugn i helgen med 121 deltagere fra 12 land. Deriblant var det deltagere fra så fjerntliggende land som Japan, Australia og USA. ASK hadde bare med 3 deltagere, men de tok også hver sine medaljer. Erik Vea tok sølv i klasse M65, Martin Grothe Lien sølv i klasse M35, og Andreas Haugerud bronse i klasse M30. Det var litt tynn deltagelse i de yngre klassene.

ASK gjorde seg også bemerket på arrangørsiden med Kjell Rune Kristiansen som speaker og Hege Gundersen som starter. De gjorde begge en utmerket jobb.

Bjugn Ørland Skøyteklubb er forøvrig dyktige arrangører, og vi hørte mange godord om arrangementet. Forholdene i hallen var bra, og det ble satt flere personlige rekorder og sesongbester. Som vanlig er det det ganske kaldt inne i hallen. Det er likevel strålende å ha tak over hodet, for ute var det kulingkast på lørdag, og søndag formiddag falt det en dynge med våt snø. Utlendingene fikk oppleve ulike sider av Norge.

Resultater

Erik Vea med sølvmedaljen. Martin Grothe Lien og Andreas Haugerud måtte reise før premieutdelingen (Foto: Sven-Åge Svensson)

Erik Vea med sølvmedaljen. Martin Grothe Lien og Andreas Haugerud måtte reise før premieutdelingen (Foto: Sven-Åge Svensson)