Gull sølv og bronse i Baselga di Piné

gulljenter: Lagtempolaget besto av to Asker-jenter og julie berg sjøbrend fra ASK. /Lånebilde: Pieter Paul Furneé, Asker skøyteklubb

Gode takter på flere isflater den siste helgen i november.

Julie Berg Sjøbrend fortsetter framgangen! I den vakre italienske småbyen Baselga var europas mest skapskodde juniorer og Neo-senior samlet til World Cup den siste helgen i november.

Og det viser seg faktisk at det er få jevnaldrende som nå kan tukte 21-åringen fra ASK.

Lørdag tar hun en sterk sølvmedalje på favorittdistansen 3000m, og blir kun slått av hjemmehåpet Laura Peveri. Moro er det også at det norske laget, bestående kun av jenter fra Akershus og Oslo, går helt til topps i lagtempokonkurransen!

Søndag følger Julie opp i samme stil med en fin bronse på 1500m. Og, som ikke det var nok: En tredjeplass blir det også på fellestarten! ASK-jenta tar dermed med seg medaljer i alle valører hjem fra Italia og vi gratulerer med formiddabel innsats. TIDER på utendørsbanen på Arena Ritten.

Også på Hamar

Her hjemme gikk den tradisjonelle Odalsskøyta i Vikingskipet av stabelen samme helg. Vi har foreløpig ikke mottatt bilder eller rapport, men ASK var representert med flere løpere, og vi kommer tilbake med mer.